Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajna seksualna veza zvijezda: Brando po Deanu gasio opuške

None Foto: Screenshot 4

U knjizi 'James Dean: Tomorrow Never Comes', autori Darwin Porter i Danforth Prince tvrde da su James Dean i Marlon Brando bili u bizarnoj, sadomazohističkoj vezi

Autori knjige o Jamesu Deanu svoje su tvrdnje bazirali na razgovorima s veteranima tabloidnog novinarstva koji su poznavali i pratili Deana sve do njegove smrti, 1955. godine. 

Iako je Marlon Brando u svojim memoarima 'Songs My Mother Taught Me', napisao da je Jamesa Deana upoznao na setu filma 'Istočno od raja' 1954. godine, autori tvrde da se to dogodilo čak pet godina ranije. Dean je došao na predavanja Marlona Branda, tada već zvijezde, u Actors Studio u New Yorku gdje je učio glumu. 

James mu je tada prišao i predstavio se kao njegov najveći obožavatelj. a Marlon ga je poljubio. Tako je, tvrde, započela njihova dugogodišnja bizarna seksualna veza. Marlonu se svidjela Jamesova 'dječja iskrenost', a Dean se u Marlona zaljubio na prvi pogled.

Deanov seksualni partner, Rogers Brackett otkrio je da mu je James rekao da je 'Marlon bio uvijek glavni u krevetu'. James je, kažu izvori, bio ludo zaljubljen, dok je Marlon bio zaljubljen 'samo u sebe'. 

Njihov seks svodio se, kažu izvori, na sadomazohističku dinamiku. Marlon bi čak tjerao Jamesa da ga gleda dok se seksa s potpunim neznancima. 

Brackett je priznao da je bio šokiran kada je, jednom prilikom, James skinuo majicu, a prsa su mu bila puna ožiljka od ugašenih cigareta. 

- Bio sam spreman pozvati policiju, no onda mi je Dean rekao da je on rekao Marlonu da mu to napravi. Tada sam shvatio da Jimmy postaje mazohist - ispričao je Breckett. 

Brando je uvijek negirao bilo kakvu vezu s Deanom te je samo rekao da mladi glumac ima 'čudnu fiksaciju' na njega. 

 

 

 

 

 

Komentari (7)
  • Možeš misliti, tamo neki no name likove nakon x godina seru o nekome i to nakon njihove smrti. Dno dna.

    16. 3. 2016,   16:25
  • pederastija...

    16. 3. 2016,   16:11
  • svakakvih laži ću pročitati

    16. 3. 2016,   19:00