Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajna Viktorijinog uspjeha? Rad, rad, rad i podrška dečkiju

None Foto: Privatni album/Nova TV 16

JOŠ MALO PA NESTALO Viktorija Đonlić Rađa tužna je što se show ‘Ples sa zvijezdama’ bliži kraju. Da se nju pita, bilo bi još 15 emisija...

Marko Grubnić (37) nekog eliminira, Ivan Šarić (28) sve nasmijava izjavama, a Viktorija Đonlić Rađa (41) iz emisije u emisiju oduševljava svojim nastupima. Tako to nekako ide svake nedjelje u showu 'Ples sa zvijezdama', koji se uskoro bliži kraju.

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

- Nisam mislila da ću ući u polufinale. Išli smo epizodu po epizodu i još tako idemo, makar su sad još samo dvije ispred nas. Za mene je velik uspjeh i velika sreća, ne zato što sam posebno ambiciozna nego što sam toliko uživala da mi je žao da su samo još dvije do kraja. Da ih je još 15, ja bih plesala - kaže nam Viktorija, koju smo uhvatili između treninga.

Kad je pitate tko je zaslužan za njezin uspjeh u showu, skromno će vam odgovoriti.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Rad, rad i najviše rad. Možda i malo talenta, ali rad i moj mentor Marko Mrkić (27). A za svojeg mentora Viktorija ima samo riječi hvale.

- Imala sam veliku sreću što sam dobila Marka, pa smo jedno drugom olakšavali. On je mladi, vedri duh, znao je kad treba zapeti a kad odmoriti. Bilo je i teških trenutaka, ali i ponovila bih odmah sve - kaže nam Splićanka.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Kako su njezini nastupi zasad privlačili samo pozitivne kritike, i žirija i publike, Viki i Marko još nisu bili u eliminacijskom dvoboju.

- Ja sam mišljenja da i za Eliminatora postoji eliminator - priča nam kroz smijeh i nastavlja:

- Stvarno smatram da je Marko najtalentiranija muška zvijezda u showu. Iako svatko nosi nešto po čemu je najbolji. Ne favoriziram nikoga, sve ih volim - kaže nam Viktorija.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Njezin suprug, proslavljeni bivši košarkaš Dino Rađa (52), često je na društvenim mrežama zadirkivao Viki i njezina partnera 'prijetnjama'.

- On je jedini koji je vjerovao u mene i jedva čekao da to sve vidi. Uvijek je govorio: ‘Nemoj da ja vjerujem više u tebe nego ti sama u sebe. I to još govori. Uspostavilo se da je to tako ipak. Ne znam što bih bez njegove tolike podrške - kaže nam za kraj.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Komentari (20)
  • jedna od rijetkih koja mi nije draga iritantna umisljena barem meni

    24. 5. 2019,   21:51
  • Nađi si posla ženo, vjerojatno ti dosadilo samo češkanje uz muža!

    24. 5. 2019,   21:29
  • Sve fotke njezine koje sam vidjela salju istu poruku...ali ok, mozda je samo nefotogenicna a uzivo puno bolja, ne znam. Ali fotke uvijek- drvo=drvo

    24. 5. 2019,   22:54