Obavijesti

Show

Komentari 20

Tajna Viktorijinog uspjeha? Rad, rad, rad i podrška dečkiju

Tajna Viktorijinog uspjeha? Rad, rad, rad i podrška dečkiju
16

JOŠ MALO PA NESTALO Viktorija Đonlić Rađa tužna je što se show ‘Ples sa zvijezdama’ bliži kraju. Da se nju pita, bilo bi još 15 emisija...

VIDEO

Marko Grubnić (37) nekog eliminira, Ivan Šarić (28) sve nasmijava izjavama, a Viktorija Đonlić Rađa (41) iz emisije u emisiju oduševljava svojim nastupima. Tako to nekako ide svake nedjelje u showu 'Ples sa zvijezdama', koji se uskoro bliži kraju.

- Nisam mislila da ću ući u polufinale. Išli smo epizodu po epizodu i još tako idemo, makar su sad još samo dvije ispred nas. Za mene je velik uspjeh i velika sreća, ne zato što sam posebno ambiciozna nego što sam toliko uživala da mi je žao da su samo još dvije do kraja. Da ih je još 15, ja bih plesala - kaže nam Viktorija, koju smo uhvatili između treninga.

Kad je pitate tko je zaslužan za njezin uspjeh u showu, skromno će vam odgovoriti.

- Rad, rad i najviše rad. Možda i malo talenta, ali rad i moj mentor Marko Mrkić (27). A za svojeg mentora Viktorija ima samo riječi hvale.

- Imala sam veliku sreću što sam dobila Marka, pa smo jedno drugom olakšavali. On je mladi, vedri duh, znao je kad treba zapeti a kad odmoriti. Bilo je i teških trenutaka, ali i ponovila bih odmah sve - kaže nam Splićanka.

Kako su njezini nastupi zasad privlačili samo pozitivne kritike, i žirija i publike, Viki i Marko još nisu bili u eliminacijskom dvoboju.

- Ja sam mišljenja da i za Eliminatora postoji eliminator - priča nam kroz smijeh i nastavlja:

- Stvarno smatram da je Marko najtalentiranija muška zvijezda u showu. Iako svatko nosi nešto po čemu je najbolji. Ne favoriziram nikoga, sve ih volim - kaže nam Viktorija.

Njezin suprug, proslavljeni bivši košarkaš Dino Rađa (52), često je na društvenim mrežama zadirkivao Viki i njezina partnera 'prijetnjama'.

- On je jedini koji je vjerovao u mene i jedva čekao da to sve vidi. Uvijek je govorio: ‘Nemoj da ja vjerujem više u tebe nego ti sama u sebe. I to još govori. Uspostavilo se da je to tako ipak. Ne znam što bih bez njegove tolike podrške - kaže nam za kraj.

Pokretanje videa...

01:03

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama