Obavijesti

Show

Komentari 15

Tajne ljepote slavnih: Kupaju se u kozjem mlijeku, tulumare...

Tajne ljepote slavnih: Kupaju se u kozjem mlijeku, tulumare...
9

Josipa Lisac otkriva da ulje crnog kima čini čuda za izgled. Žuži Jelinek koristi pak kremu od ribljeg ulja neugodnog mirisa, ali je pomlađuje. Stoji samo 15 kuna

VIDEO

Dan započnem s čašom zelene magme, a svaki dan uzimam i ulje crnog kima koje je najjači antibiotik. Pomaže mi kod alergija pa ove jeseni nisam imala problema s ambrozijom, otkriva Josipa Lisac (61) tajnu svoje ljepote. Najveće pakiranje magme u prahu dostatno za četiri mjeseca stoji 459 kuna. Ulje crnog kima od sto mililitara stoji 144,90 kuna. Diva redovito odlazi na kozmetičke tretmane. Voli isprobati novitete u kozmetici.

- Netko se maže jeftinom kremom, ali meni pašu skuplje - kaže Josipa. 

Ipak, najviše uživa u kupkama od kozjeg mlijeka.

- Kozje mlijeko dovoljno je blago za moju kožu. U vodu ga malo dodam. Ne upotrebljavam mirisna ulja jer mi ne odgovaraju - ističe Josipa.

Žuži Jelinek (92) svaki dan nakon ručka malo odspava. Pazi na prehranu i redovito gimnasticira, iako je lani pala i slomila kuk te hoda uz pomoć hodalice. Pohvalila se kako je još fit i da ima 54 kg. Lice njeguje kremom s ribljim uljem neugodnog mirisa koje kupuje u ljekarni za 15 kuna. Traje joj dva tjedna. Zato na kosu troši više. Ide frizeru jednom na tjedan.

- Još si sama šijem haljine - otkrila je.

'U teretani dignem 40 kila kao od šale'

Nikad u životu nisam bila na dijeti. Teško mi padne kad moram doktoru na kontrolu jer taj dan ne smijem ništa jesti, kaže Nada Abrus (59). 

Splitska glumica vježba minimalno tri puta na tjedan. Zavisno o raspoloženju ide u teretanu, pješači na Sljemenu i Jarunu, pleše zumbu i ide na jogu.

- Nogama dignem 40, a rukama 25 kg - kaže Nada. 

Ne voli skupe kreme jer smatra da plaća samo ime. Upotrebljava one bez konzervansa. Kosu boji kod kuće, a frizeru ide samo kad treba ošišati vrhove. Više voli potrošiti na putovanje nego na garderobu.

- Najbitnije je u životu biti veseo. Probleme treba riješiti jučer, a ne sutra - kaže Nada.

Lada Szabo Kajfež (52) trudi se svaki dan ručati u isto vrijeme, između 13 i 14 sati.

- Ručak bez juhe ne priznajem. Makar bila i ona iz vrećice - kaže udovica izumitelja apaurina Franje Kajfeža. 

Svaki dan se rasteže kod kuće minimalno deset minuta. Ima i ministeper na kojem vježba.

- Neprijatelj broj jedan za zdravlje su cigarete i alkohol. Nema šanse da ću piti satima s društvom u kafiću - kaže Lada.

Kosu boji tri postotnim hidrogenom koji je posvijetli za pola tona. Fen ne drži na udaljenosti bližoj od 40 cm. Haljine šiva jer ne voli nositi što i drugi. Jasmin Stavros (57) ide u teretanu, a zimi skija. Redovito ide na elektrostimulaciju mišića lica kojom poboljšava tonus kože.

- Šminkam se samo kad snimam spot ili kad me fotografiraju - kaže pjevač. 

Jede ribu, povrće i voće te izbjegava slatko i masno. Tereza Kesovija (73) svoj izgled može zahvaliti minimalnim estetskim korekcijama.

Pišek vjeruje u malo sna i puno tuluma

Kad je u stisci s novcima, Nikolina Pišek (38) posluži se testerima. Potraju joj i do dva tjedna. Operacije nikad nije htjela priznati. Nagađa se da je povećala grudi i usne te korigirala nos. Ne vjeruje da je san presudan za ljepotu. Voli tulumariti, ali izbjegava alkohol. 

Maja Šuput (32), koja je povećala grudi i usne, nedjeljom i ponedjeljkom slobodna je od obaveza pa sama pere kosu. Liniju zahvaljuje energičnim nastupima. Svakih 20 dana boji kosu, a toliko često ide na manikuru i pedikuru. 

Sanja Duggan (39), koja je povećala grudi i korigirala nos, ne izlazi bez šminke. Rabi kremu estetskog kirurga dr. Sebagha koja stoji oko 500 kuna. Upotrebljavaju je mnoge holivudske zvijezde. Maže se kremama za samotamnjenje. Lice nikad ne sunča jer smatra da lice tako brže stari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...