Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tako zao: Tom Hardy preuzima ulogu negativca u 'Aladinu'?

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Ovogodišnji megahit, 'Ljepotica i zvijer', osvojio je svijet svojom novom verzijom klasičnog animiranog filma. A sada nam dolazi i svježa igrana verzija Aladina, no tko je negativac?

Guy Ritchie, redatelj filmskih hitova 'Sherlock Holmes', 'Zdrpi i zbriši' te 'Lopovi ubojice i dvije nabijene puške' iznenadio je sve kad je ušao u pregovore s Disneyem o snimanju remakea 'Aladina' s pravim glumcima.

Ono što nas je iznenadilo još više bila je vijest da bi Will Smith mogao glumiti Duha, a sada nam dolazi i glasina da bi ulogu glavnog negativca Jafara mogao preuzeti Tom Hardy.

Ritchie i Hardy su već prije surađivali na filmu 'Rocknrolla', pa je stoga ovo glasina koja i nije tako nevjerojatna. Iako je aktivan na Instagramu, redatelj se još nije izjasnio o ovoj glasini, pa ju nećemo samo tako odbaciti.

Doduše, internet već zuji o tome kako ta uloga nije za bijelce te da je u igri rasizam, pa ju redatelj ne bi trebao dati bijelcu. Kako će ova drama završiti saznat ćemo kada se ili redatelj ili glumac izjasne o svemu.

Komentari (5)
  • Jedan od boljih glumaca danasnjice

    13. 6. 2017,   14:06