Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamara Ecclestone je bila na ispitivanju zbog poreznog duga

None Foto: Instagram 3

Britanski porezni istražitelji u tajnosti su ispitivali bogatašicu o očevim poslovima i bogatstvu. Zaključili su kako je Tamara porezne obaveze prema državi podmirila

Starija kćer Slavice i Bernieja Ecclestona strpljivo je odgovarala na škakljiva pitanja istražitelja o obiteljskom bogatstvu.

Naime, Tamaru Ecclestone (33) britanski porezni istražitelji u tajnosti su ispitivali satima o očevim poslovima i bogatstvu. Djelatnici Carinske i porezne uprave Velike Britanije s bivšim gazdom Formule 1 natežu se oko navodnog Bernievog poreznog duga.

MOANA Gala screening at BAFTA, 195 PIcadilly - London | Autor: David Jensen/Press Association/PIXSELL Foto: David Jensen/Press Association/PIXSELL

Poreznici su najavili ispitivanje i ostatka njegove obitelji, a zaključili su kako je Tamara porezne obaveze prema državi podmirila.

Bogatu nasljednicu istraga nije se previše uznemirila pa se nakon ispitivanja uputila u Finsku. Ondje je u saonicama vozila kćerkicu Sophie te posjetila selo Djeda Mraza. Britanci tjednima prate televizijski show u kojemu je nasljednica pokazala svoj raskošan život.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Jay i ja nemamo što skrivati. Ljudi vole viriti iza zatvorenih vrata, i mi zato i radimo ovaj show - objasnila je Tamara.

Komentari (5)