Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamara Ecclestone ne priča s majkom: Miješa joj se u život

None Foto: Pixsell 6

Polako su izgladile svađu i njihov odnos se vraćao na staro malo pomalo. Slavica je čak bila i na rođendanu svoje unuke Sophie, izjavio je izvor blizak obitelji Ecclestone

Kći britanskog poduzetnika i bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea (88), Tamara (34) navodno nije više od godine dana razgovarala s majkom Slavicom (60). Britanski mediji prenose kako su se majka i kći posvađale zbog toga što joj se Slavica previše miješala u obiteljski i poslovni život. 

Foto: Instagram

- Bilo je to stresno i tužno razdoblje. Slavica i Tamara uvijek su bile bliske i Slavica je uvijek bila na njenoj strani i brinula se o njoj - izjavila je prijateljica obitelji te dodala kako je njihov odnos na klimavim nogama već duže vrijeme, no Tamara je popustila kad je Slavica završila u bolnici prošle godine. 

OBITELJSKO PUTOVANJE Luksuzni odmor na Bahamima: Tamara se brčkala sa svinjama

 - Polako su izgladile svađu i njihov odnos se vraćao na staro malo pomalo. Slavica je čak bila i na rođendanu svoje unuke Sophie - kaže izvor. I dok je s ocem Bernijem u dobrim odnosima, Tamara je jednom prilikom izjavila kako su se on i majka Slavica često svađali u braku. 

Davis Cup, Hrvatska - Argentina | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Ako je mama vrištala zbog nečega, uvijek bismo tražili od tate da je smiri. Kad god sam nešto trebala, tata je oduvijek bio tu. Mnogi ljudi misle o njemu kao nekom tko je potpuno bez emocija, ali on nije takav - kaže Tamara. Dodaje da je Slavica bila ta koja ih je disciplinirala, dok je otac 'dobrica'. Bernie i Slavica, kaže Tamara, nisu bili strogi roditelji.

- Kad sam imala 18 godina, mogla sam pušiti ispred njih, a i dečki su mogli doći spavati kod nas. Svi moji prijatelji bilo kad su mogli doći i razgovarati s mojom mamom - prisjetila se manekenka. Razvod roditelja teško joj je pao.

POGLEDAJTE VIDEO:

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Komentari (4)
  • pa i treba im se mješati jer su same bile nesposobne naći normalne likove koji nisu kriminalci i muljatori

    27. 5. 2019,   09:44
  • Boli ju đon.Tatek financira

    27. 5. 2019,   09:39
  • Bolje i to,nego da ju ništa ne zanima

    27. 5. 2019,   09:00