Obavijesti

Show

Komentari 52

Tamara Ecclestone: Vaša obala me uvijek očara, fućkaš Grčku

Tamara Ecclestone: Vaša obala me uvijek očara, fućkaš Grčku
16

BAKA OD FORMATA Slavica Ecclestone je kćer Tamaru i unuku Sophie počastila večerom, a nasljednica je lizala sladoled na Stradunu u pratnji tjelohranitelja

VIDEO

Sretna sam što su se Slavica i Bernie konačno pomirili. Čula sam sve o njihovu druženju na večeri i drago mi je da su konačno obnovili odnos, rekla je Tamara Ecclestone (32).

Starija kći šefa Formule 1 u Dubrovnik je sletjela s kćeri Sophie (2), koju je baka Slavica (58) ponosno pronijela u naručju Stradunom. Kad se mezimica poželjela vratiti majci u naručje, bogatašica je gurala dječja kolica. Unuku je počastila sladoledom nakon večere u restoranu Posat, a u šetnji su ih pratili tjelohranitelji.

- Došla sam u Dubrovnik zbog odmora, ali i zbog posla. Ovamo smo stigli iz Grčke, gdje je lijepo, ali Dubrovnik me svaki put iznova očara - rekla je Tamara. Bogatašica je ljetovala sa suprugom Jayom Rutlandom (35) na Mikonosu, a burzovni mešetar na društvenim mrežama hvalio se fotografijama Sophie koju je učio plivati. Proljetos se šuškalo o Tamarinu i Jayevu razvodu nakon što su Rutlanda optužili da je pomagao narkodileru Jamesu Tarrantu (66) pri prelasku preko granice. Tarrant je 2009. bio uhićen zbog posjedovanja oružja i kokaina. Optužbe protiv Tamarina supruga sud je odbacio no on, čini se, još nije vratio Berniejevo i Slavičino povjerenje. Ecclestonovi su bijesni na zeta zbog skandala, pa Jay nije došao na odmor u Hrvatsku.

- Mogle su izabrati bolje - požalio se Bernie prijateljima. Šef Formule 1 je bio je na rubu živčanog sloma jer ima zetove iz pakla koji mu se nikad nisu sviđali jer su razmetljivi. Jamesa Stunta (33), supruga Tamarine sestre Petre (27) i bogatog trgovca umjetninama, sumnjiče zbog nasilja prema zaposlenicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život