Obavijesti

Show

Komentari 46

'Sonja i Gordan ovaj put bolji': Josipa i Damir napustili show

'Sonja i Gordan ovaj put bolji': Josipa i Damir napustili show
7

Sonja i Gordan quickstepom predstavit će mjuzikl 'Kralj lavova', a drugi ples koji će plesati bit će paso doble. Zanimljivo će biti vidjeti kako će se u istim plesovima snaći i Slavko i Gabriela koji će isto plesati paso doble

VIDEO

U plesnom dvoboju sudjelovali su Sonja i Gordan i Josipa i Damir, a rezultate ove borbe gledatelji su ovaj put čekali nešto duže. Naime, u studiju je nestalo struje, a Nova TV je desetak minuta puštala isječke. U napetoj borbi plesni podij napustili su Josipa i Damir. 

Zabavno, ali i zahtjevno bilo je plesnim parovima uvježbavati dva plesa za večerašnju, devetu po redu, epizodu showa 'Ples sa zvijezdama'. Svaki će, od preostalih šest parova, plesati na temu iz mjuzikla, a uz to će izvesti još jedan ples. Žiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje pojedinačne nastupe.

Prvi su se na pozornicu popeli komičar Ivan Šarić i mentorica Paula Jeričević. Plesali su Jive na glazbeni broj iz mjuzikla 'Briljantin', a za svoju izvedbu osvojili su 40 bodova. 

- Ovo je bilo toliko genijalno da smo Almira i ja odlučile prijeći s Garić na Šarić - rekla je Tamara, a Nicolas je dodao kako je nastup bio dinamičan, ritmičan i zabavan. 

U drugom krugu natjecanja, Ivan i Paula 'zapalili' su pozornicu strastvenim tangom. Za ovaj nastup osvojili su 37 bodova. 

- Ti si živa reklama da je ples za muškarce. Bio si muževan. Bio si siguran. I moram priznati da si izvrstan izvođač - rekao je Nicolas, a Dinko je dodao kako je njegov fokus ipak bio na Pauli.

 U liku Emme Stone i Ryana Gosling, Viktorija i Marko zaplesali su slowfox na broj iz mjuzikla 'La la Land'. Za prvu izvedbu ovaj plesni par osvojio je 35 bodova. 

- To je bilo sjajno. Koraci i držanje su bili odlični. Dobar okvir, Viktorija ga je tu i tamo izgubila, ali je bilo sjajno - rekla je Almira. Nicolas je očekivao malo više spuštanja, a Dinko je dodao kako je ovo bio solidan slowfox. 

Za drugi dio natjecanja, Viktorija i Marko odlučili su se za dinamičnu sambu, a otkrili su kako su pripreme bile uzbudljive i zanimljive. 

- Za mene je ovo bila najbolja samba. Konačno smo vidjeli da si iskoristio sve Viktorijine atribute. Bravo - rekao je Dinko. Osvojili su maksimalnih 40 bodova. 

Treći par Slavko Sobin i Gabrijela Pilić zaplesali su energični i poletni quickstep, a baš kao i u prethodnim emisijama plesni par je oduševio žiri. Za ovaj dinamičan ples osvojili su 38 bodova. 

- Slavko je bio jako dobar i moram pohvaliti raskorak. Stalno sam te gledao i nisam mogao pronaći grešku. Neće biti desetka, ali budi zadovoljan - otkrio je Nicolas, a Dinko je dodao kako je kvaliteta bila na njihovom standardnom nivou. 

Kraljevi plesnog podija, kako ih je nazvao Janko Popović Volarić, u drugom krugu plesali su Paso Doble. 

- Meni je tako lijepo večeras jer svi genijalno plešete. Paso mi je bio odličan - rekla je Tamara, a Almira je dodala da joj je ovo najbolji Paso. Žiri im je dao 40 bodova. 

Josipa i Damir s plesom cha cha cha donijeli su u studio dašak Grčke i hit mjuzikla 'Mamma Mia. Josipa je otkrila kako je dala sve od sebe da nastup bude bez greške, a žiri im je dao 31 bod. 

- Završili ste na podu, ali ovaj put je to bila namjera. Nedostajalo mi je snage u vašim nogama - rekao je Dinko. Tamara se složila s Dinkom, ali je naglasila kako moraju biti prisniji. 

- Bilo je slatko i veselo. Imala sam osjećaj da si doista uživala i moram vas pohvaliti zbog toga - dodala je Almira. 

Iz cha cha cha stila u jazz stil prebacili su se Josip i Damir, a svojim nastupom nisu oduševili žiri. Osvojili su 31 bod. 

Modni stilist Marko i Ela tjedan dan pripremali su se za  jive, a to su otplesali na poznatu pjesmu iz mjuzikla 'Footloose'. Marko je otkrio kako nije ovako dobro plesao niti na svojoj maturalnoj. Za prvi ples osvojili su 36 bodova. 

- Ti si sitni, mali, dinamitni crvić. Meni je ovo bilo dobro - rekla je Tamara, a Nicolas je otkrio kako je ukupni dojam bio fantastičan. 

- Osjetio sam da si u određenim trenucima bio napet, ali si odlično otplesao ovaj jive - rekao je Nicolas. 

- Mislio sam na Maju i Nenada tijekom nastupa - otkrio je Grubnić koji je za drugi ples odabrao izveli su lijepi i romantični slowfox. Za ovu koreografiju, Grubnić i Ela prvi put su osvojili maksimalnih 40 bodova. 

U prvom krugu posljednji na pozornicu popeli su se Sonja i Gordan. Povratnici su quickstepom predstavili mjuzikl 'Kralj lavova', Za svoj nastup dobili su 35 bodova. 

- Vidi se da vam ovo nije prvi put da plešete quickstep. Napredak je velik - rekla je Almira, a Nicolas je dodao kako su preslatki i kako se njihova pozitivna energija osjetila. 

Još jednom dramatični Paso Doble plesao se na pozornici. Ovaj put u izvedbi Sonje i Gordana koji su jedini par koji je nastupao u svih 12 emisija. Za ovaj nastup osvojili su 32 boda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga