Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Tamara, ili si nabacila previše kilograma ili si opet trudna?'

None Foto: Privatni album 6

Nisam sportski tip i cijeli život pazim što jedem. Ne vjerujem kako se dijetom može doći do savršene linije. Jedem ono što volim, a u slatkišima i brzoj hrani uživam samo vikendom, rekla je Tamara

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (33) pohvalila se fotografijama s novogodišnje proslave na kojoj je bila u društvu sestre Petre Stunt (29) i supruga Jaya Rutlanda (36). Dok je Petra zaokupila 'pažnju' medija novim problematičnim dečkom Samom Palmerom (34) koji prodaje rabljene automobile, Tamaru su fanovi napali da je 'nabacila' previše kilograma.

U TAJNOSTI Tamara Ecclestone je bila na ispitivanju zbog poreznog duga

- Tamara ne izgledaš li malo previše debeljuškasto? - jedan je od komentara, dok su neki nagađali da je kći SlaviceBernieja Ecclestonea (87) najvjerojatnije trudna, ali taji. Bogatašica se nije obazirala na komentare, a kako tvrdi, s godinama je navikla da ne može svima biti simpatična. 

- Nisam sportski tip i cijeli život pazim što jedem. Ne vjerujem kako se dijetom može doći do savršene linije. Jedem ono što volim, a u slatkišima i brzoj hrani uživam samo vikendom - rekla je Tamara prije nekoliko godina.

ISPUNJAVA SVE ŽELJE Malena Sophie htjela snijeg pa ga Tamara Ecclestone 'stvorila'

S poduzetnikom Rutlandom u braku je od 2013., a par ima kći Sophiju (3). 

 

Heading out last night with the baby daddy he scrubs up ok 😜

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Bogatašica je ranijih godina bila često na meti kritičara zbog dojenja u javnosti. Izjavila je kako Sophie namjerava dojiti do četvrte godine. 

- Radim nešto prekrasno za svoje dijete i ne razumijem kako to može izazvati takve agresivne ispade od drugih ljudi - zaključila je Ecclestone. 

 

We had the most magical day at @disneyland 💗

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Komentari (41)
  • Licemjerno.... nju odmah "napali" da je debela, a onu ashley i luce lajkaju kako je superekstra zgodna plus size model...

    3. 1. 2018,   10:28
  • Debela i bogata. I ja bi volila bit tako " debela". Ma zena je ok, pun mi kufer ovih vjesalica, rekli bi u nas" puntizela" / dasaka/ Zar zena ne bi treba izgledat ko zena

    3. 1. 2018,   10:54
  • meni je taman za razliku od one grdobine pokraj nje na 1. sliki

    3. 1. 2018,   10:18