Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamara još uvijek doji kćerkicu (4): Fifi spava u našem krevetu

None Foto: Instagram 8

Kaže kako su joj najveći uzor u odgoju djece njezini roditelji, Bernie i Slavica Ecclestone, koji su nju i sestru Petru vodili svuda sa sobom

Bogatašica i reality zvijezda Tamara Ecclestone (33) nedavno je u emisiji 'This Morning' otkrila kako još uvijek doji svoju jedinicu Sophiju iako malena ima četiri godine. Osim toga, kazala je kako je suprug, biznismen Jay Rutland (37), ponekad zabrinut za njihov brak.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uskoro ćemo proslaviti petu godišnjicu braka i planiramo negdje otputovati za vikend, ali Fifi, naravno, ide s nama - rekla je Tamara. Iako su ju u studiju kritizirali da previše uključuje kćer u svoj brak i da tako neće izdržati još dugo, kćer bivšeg šefa Formule 1 to nije pretjerano impresioniralo.

OBITELJ ECCLESTONE Raskošan rođendan s tri torte: 'Tamarina kći je razmažena...'
 
- Dočekat ćemo mi 66. godišnjicu zajedno. Jayju ne smeta što Fifi spava s nama, mi to obožavamo. Ponekad je malo zabrinut što ne provodimo više vremena zajedno, ali to nije ništa strašno - dodala je.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Kaže kako su joj najveći uzor u odgoju djece njezini roditelji, Bernie (87) i Slavica (59) Ecclestone, koji su  nu i sestru Petru (29) vodili svuda sa sobom.

SELI SE U AMERIKU Petra Ecclestone dala 508 mil. kn za palaču, a Tamara tuguje

- Ne volim kritizirati ljude zbog načina na koji odgajaju svoju djecu jer i mene stalno kritiziraju. Samo nemam potrebu odvajati se od svoje kćerkice - zaključila je.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari (32)
  • Što ste uhvatili ove žene ?! Doji dijete sa svojom sisom ne vuklja tuđu okolo . Brinite se o svojoj djeci, a ne o tuđoj .

    23. 4. 2018,   09:52
  • Samo uživaj sa svojom ćerkicom kad ti može bit. Život je kratak, djeca brzo odrastu bar ti neće bit žao kad odraste. Većinom se roditelji sjete kad im djeca odrastu da su trebali više vremena zajedno provodit.

    23. 4. 2018,   10:08
  • Ja imam 30 i ne bih se protivio da hoće i mene podojit

    23. 4. 2018,   10:53