Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamara: Nimalo mi ne smeta što i kći Sophie spava s nama

None Foto: Screenshot Youtube 3

Bogatašicu je majčinstvo toliko smekšalo da joj ne smetaju ni priče da joj suprug ništa ne radi, nego da živi na njezin račun, za koji se procjenjuje da je 'težak' oko dvije milijarde kn

Tamara Ecclestone (33) potpuno se posvetila trogodišnjoj kćeri Sophiji. U svojem showu ‘Tamara’s World’ otkrila je kako malena spava s njom i suprugom Jayem Rutlandom (36) te da im to nimalo ne smeta.

- Sretna sam što me Jay podržava u tome. To što spava s nama nije nam problem, samo što moramo biti, kad se poželimo seksati, malo kreativniji - rekla je Tamara.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Bogatašicu je majčinstvo toliko smekšalo da joj ne smetaju ni priče da joj suprug ništa ne radi, nego da živi na njezin račun, za koji se procjenjuje da je 'težak' oko dvije milijarde kn.

Tamara je nedavno dokumentirala u svom reality showu prvi odlazak malene Sophie u vrtić. Djevojčica je na putu plakala i vrištala, a majka ju je pokušala utješiti. 

Foto: Denis Lončar/privatni album

- Bojim se da će je tjerati da si sama briše guzu. Ona nije spremna na to, ovo je grozno - rekla je tada Ecclestone.

 

Komentari (15)
  • Ta mala ce bit deriste na kvadrat,i nemislim to zbig sisanja ili spavanja,vec to sto mater dozivljava to da malo od 3 godine mora u vrticu sama brist guzu kao smak svijeta

    30. 11. 2017,   08:55
  • Izgovor za zene koje nece spavati sa muzem,

    30. 11. 2017,   10:02
  • kak netko može bit tak plitak i time se ponosit, mene sram čitat

    30. 11. 2017,   09:02