Obavijesti

Show

Komentari 15

Tamara otpala, HRF vode Nives Celzijus i V. Rupena

Tamara otpala, HRF vode Nives Celzijus i V. Rupena
6

Tamari Ecclestone jako je žao što neće doći u Opatiju. Ima puno obveza, ali obećala je da dolazi sljedeće godine, kazao je Juraj Hrvačić

VIDEO

Nives Drpić iz Karlsruhea dolazi nekoliko dana u Opatiju. Spisateljica će u petak uz Vanju Rupenu i Dalibora Petka imati ulogu gošće prezenterice. Vodit će prvu večer zabavne kategorije. Tu će se natjecati Neda Ukraden, Jole, Grdović, Jelena Rozga, Sandi te drugi.
- Nives je mlada i atraktivna žena te vjerujem da će mnogima biti drago što je vide. A nekima i ne - našalio se Juraj Hrvačić. Direktor Radijskog festivala ispričao se u ime Tamare Ecclestone, koja je trebala biti posebna gošća.
- Tamara je silno željela biti s nama, ali nikako nismo mogli uskladiti sve s njezinim brojnim obvezama. Obećala je doći dogodine - kazao je Hrvačić.
Vanja Rupena iz Milana dolazi nekoliko dana prije festivala. Tradicionalno, posjetit će roditelje u Umagu.
- Stalno je s nama na telefonu. Marljivo vježba voditeljske najave jer je perfekcionistica - dodao je Hrvačić. “Farmerice” Mia Kovačić i Nikolina Pišek vježbaju za finalnu večer, pop-rock kategoriju. Tu će pjevati zvijezde poput Colonije, Crvene jabuke, Feminnema, Giuliana, Franke Batelić te Hari Mata Harija i Nine. Hrvačić je kao gosta prve večeri najavio narodnjačku zvijezdu Željka Samardžića. Jasmin Stavros iz Milana je naručio dva dizajnerska odijela.
- Imam sako Dolce&Gabbana, koji ću iskombinirati u mornarskom stilu - kazao je. Obradovala ga je vijest da će Nives voditi festival. Ipak, neće ga dekoncentrirati jer je profesionalac.

ZEČIĆ: TRENIRAM I SRCE MI JE KO U BIKA
Bolje mi je. Smanjio sam stres, nastupe i pazim na sebe, pa sam izbjegao lani operaciju srca, kazao je pjevač. Dražen Zečić na festivalu će nastupiti s pjesmom “Vladarica”.
- Nisam to napisao za svoju ženu. Mi imamo dovoljno pjesama - smije se Zečić, koji je prije nekoliko godina operirao glasnice i debelo crijevo, a imao je i problema sa srcem.
- Svaki dan treniram. Smanjio sam nastupe i srce mi je ko u bika. Izbacio sam alkohol i ne jedem masno - kazao nam je Zečić. Za dva mjeseca izdat će zbirku pjesama.

ENIS BEŠLAGIĆ PJEVA SA ŽEROM
Bosanski glumac će s Crvenom jabukom i popularnim Antimonom iz Večernje škole nastupiti s pjesmom “Jazz.ba”. Žera je uvjeren da će se publika oduševiti kad čuje njihovu pjesmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija