Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamara: Skoro sam spremna prestati dojiti kćer Sophiju (4)

None Foto: Instagram 13

Dojim ju samo kad ide spavati. To je njezina 'rutina za laku noć'. Kupamo se, zatim čitamo četiri priče i na kraju slijedi dojenje, rekla je nedavno bogata nasljednica

Definitivno mislim da je to dojenje nešto s čime je moja kćer skoro gotova i ta njezina faza završava, rekla je Tamara Ecclestone (34) za magazin Hello. Bogata nasljednica otkrila je kako će njezina kći Sophia (4) uskoro biti spremna 'odreći se' dojenja kao i ona te da se osjeća emotivno zbog nadolazećih promjena. 

- Dobro se osjećam zbog toga. Dogodilo se postepeno i očekivala sam to - ispričala je Tamara. Njezina kći uskoro kreće u prvi razred osnovne škole i bogata nasljednica kaže kako se zajedno pripremaju za tu promjenu. Ecclestone je ranije odgovorila na kritike za dojenje istaknuvši kako joj pomaže da se 'poveže' sa Sophijom i pomaže joj da se smiri na kraju dana. 

Foto: Instagram/orijent

- Dojim ju samo kad ide spavati. To je njezina 'rutina za laku noć'. Kupamo se, zatim čitamo četiri priče i na kraju slijedi 'sisa' - ispričala je. Dodala je kako to uvijek uspava njenu kćer i kako je to njezin način jer nema ni lutku ni bočicu da ju utješi.

Foto: Instagram/orijent

Tamara je nedavno priznala da Sophia, koju od milja zove Fifi, nije provela još nijednu noć bez nje. Također, kći spava u krevetu s njom i njezinim mužem, biznismenom Jayom Rutlandom (37), a bogata nasljednica ne želi zapošljavati dadilje da ju čuvaju. 

 

Had the must magical day at Disney today with my loves ❤️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Vidim to kao problem kad Jay navečer poželi da Sophia izađe iz našeg kreveta - istaknula je Tamara koja planira voditi Fifi na proslavu pet godišnjice braka. Dodala je kako je plakala kada je njezina kći bila na isprobavanju školske uniforme. 

Foto: Instagram/orijent

- Ne brini se, sve mame postanu emocionalne - kaže Tamara da ju je tješila Sophia. Istaknula je kako će sigurno plakati na kćerin prvi dan škole jer je ponosna na nju. 

Foto: Instagram/orijent

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Komentari (35)
  • Ma nije ti još vrijeme za prestat dojit tamo negdje do srednje škole... više ste nam se na glavu popeli s tim dojenjima. Dojenje je po meni normalno do godine dana ako žena ima mlijeka a ovo dojenje do 4 ili 5 godina je meni bolesno.

    4. 9. 2018,   09:23
  • Malo beba malo tata i svima dobro :-)

    4. 9. 2018,   10:09
  • nova istrazivanja dokazuju da je najbolje dojiti do fakulteta

    4. 9. 2018,   09:58