Obavijesti

Show

Komentari 35

Tamara: Skoro sam spremna prestati dojiti kćer Sophiju (4)

Tamara: Skoro sam spremna prestati dojiti kćer Sophiju (4)
13

Dojim ju samo kad ide spavati. To je njezina 'rutina za laku noć'. Kupamo se, zatim čitamo četiri priče i na kraju slijedi dojenje, rekla je nedavno bogata nasljednica

VIDEO

Definitivno mislim da je to dojenje nešto s čime je moja kćer skoro gotova i ta njezina faza završava, rekla je Tamara Ecclestone (34) za magazin Hello. Bogata nasljednica otkrila je kako će njezina kći Sophia (4) uskoro biti spremna 'odreći se' dojenja kao i ona te da se osjeća emotivno zbog nadolazećih promjena. 

- Dobro se osjećam zbog toga. Dogodilo se postepeno i očekivala sam to - ispričala je Tamara. Njezina kći uskoro kreće u prvi razred osnovne škole i bogata nasljednica kaže kako se zajedno pripremaju za tu promjenu. Ecclestone je ranije odgovorila na kritike za dojenje istaknuvši kako joj pomaže da se 'poveže' sa Sophijom i pomaže joj da se smiri na kraju dana. 

- Dojim ju samo kad ide spavati. To je njezina 'rutina za laku noć'. Kupamo se, zatim čitamo četiri priče i na kraju slijedi 'sisa' - ispričala je. Dodala je kako to uvijek uspava njenu kćer i kako je to njezin način jer nema ni lutku ni bočicu da ju utješi.

Tamara je nedavno priznala da Sophia, koju od milja zove Fifi, nije provela još nijednu noć bez nje. Također, kći spava u krevetu s njom i njezinim mužem, biznismenom Jayom Rutlandom (37), a bogata nasljednica ne želi zapošljavati dadilje da ju čuvaju. 

 

Had the must magical day at Disney today with my loves ❤️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Vidim to kao problem kad Jay navečer poželi da Sophia izađe iz našeg kreveta - istaknula je Tamara koja planira voditi Fifi na proslavu pet godišnjice braka. Dodala je kako je plakala kada je njezina kći bila na isprobavanju školske uniforme. 

- Ne brini se, sve mame postanu emocionalne - kaže Tamara da ju je tješila Sophia. Istaknula je kako će sigurno plakati na kćerin prvi dan škole jer je ponosna na nju. 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje