Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamarina supruga su pretukli i opljačkali, ostao je bez Rolexa

None Foto: PA/Pixsell 4

Tijekom okršaja jedan od napadača spustio je mobitel na pod kojeg je pretučeni Rutland kasnije predao policiji. To je pomoglo pri otkrivanju identiteta napadača

Tri dana nakon što se s novopečenom suprugom Tamarom Ecclestone (29) vratio u London nakon poduljeg uživanja na medenom mjesecu, Jay Rutland (32) pretučen je i opljačkan u srijedu nedugo nakon ponoći. Ostao je bez sata marke Rolex vrijednog 50 tisuća funti, odnosno, 436 tisuća kuna i zlatne narukvice od 20 tisuća funti (175 tisuća kuna). Rutland se vraćao kući u svom 100 tisuća funti vrijednom Range Roveru nakon posjeta prijatelju i zaustavio kako bi natočio gorivo kada su mu prišla dvojica muškaraca dok je mokrio u grmlju na osami. Jedan od njih držao je nož u ruci tražeći od njega da mu preda novac i ostale dragocjenosti, a potom ga udario u lice i bacio na pod.

Tijekom okršaja jedan od napadača spustio je mobitel na pod. Rutland ga je uzeo i kasnije predao policiji što je pomoglo pri identifikaciji jednog od napadača. U petak se na sudu pojavio 21-godišnjak koji se tereti za pljačku i posjedovanje oružja i trenutačno se nalazi u pritvoru.

Tri osobe iz benzinske postaje pohitale su Rutlandu u pomoć nakon što su čule njegovo zapomaganje.

- To je bilo prilično opak napad, Jay ima modrice i potresen je - otkrio je njegov blizak prijatelj.

Rutland je dan nakon pljačke s modricama i posjekotinama na licu stigao u policijsku postaju u društvu supruge Tamare.

 - Ne mogu vjerovati da se nešto tako dogodilo. Pogotovo na tako prometnoj cesti. Nismo ništa čuli - ispričao je jedan od šokiranih susjeda.

Rutland i Tamara, kćer milijardera Bernieja Ecclestonea, vjenčali su se prošli mjesec u Cannesu na ceremoniji za koju je njezina majka Slavica 'iskeširala' 7 milijuna funti. Par je prvih nekoliko tjedana nakon vjenčanja proveo uživajući na francuskoj rivijeri, a potom na talijanskom otoku Capriju. Pljačka se dogodila tri dana nakon njihova posjeta Bahamima. 

Tamara se za bivšeg brokera, koji je ostao bez dozvole za rad jer je koristio povjerljive informacije i manipulirao cijenama dionica kako bi profitirao, udala nakon šest mjeseci veze. Osim toga, Rutland ima još jednu 'mrlju' iz prošlosti, 2002. godine prodao je kokain novinarima jednog časopisa pred londonskim pubom.

Komentari (51)
  • može imati milijarde, ali je još uvijek seljačina koja piša u grmlje. a tanka gorivo na benzinskoj u kojoj 100% ima wc! da nije takav seljak, ne bi ni dobio po piconji.

    20. 7. 2013,   11:42
  • nije mi ga žao ni malo,sve u svemu

    20. 7. 2013,   11:47
  • Besramno bogat išao pišati u mračno grmlje.Dobro da mu 'ona stvar' nije od zlata jer bi ostao i bez nje....Tamara ga nije naučila pravilima ponašanja bogatuna.

    20. 7. 2013,   11:53