Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamaru Roglić pretukao je dugogodišnji dečko Boris

None Foto: 24sata 4

Boris Mamić dosad je tukao policajca, goste diskoteke, djelatnika Lučke uprave, zaštitara i pjevača. Nedavno je napao djevojku Tamaru

Prije nešto više od mjesec dana na reviji na Zagrebačkom velesajmu Tamara Roglić (33) jedva je mogla hodati. Izbjegavala je druženje, a imala je nekoliko masnica po tijelu, ispričalo je osoblje, koje je manekenku i vlasnicu modne agencije vidjelo iza pozornice. Ozlijeđenu Tamaru 5. veljače u zagrebačku Traumatološku bolnicu dovezla je prijateljica. Liječnici su joj napisali dijagnozu SOO, što znači udarac u glavu.
Tamaru je premlatio njezin dugogodišnji dečko, bivši boksač Boris Mamić (34), doznajemo od njezinih bliskih prijatelja.
Nije ga prijavila policiji. Tamaru je razjareni dečko navodno tukao u automobilu. Ona se jučer nije javljala, ali internet-portalu je potvrdila da se incident dogodio.
Prijateljice kažu da Tamara o Borisu ne želi pričati. Poručila je svima da je dobro. Mamića je splitski sud zbog nasilja lani nepravomoćno osudio na godinu i osam mjeseci zatvora. Izvukao se zbog zastare. Osuđen je jer je prije šest godina napao gosta diskoteke. Pljuskao je i policajca, a izudarao je i djelatnika Lučke uprave.

BIVŠI BOKSAČ MAMIĆ POSTAO REVOLVERAŠ
U narodnjačkom klubu Fontana preklani se Mamić sukobio s nekolicinom gostiju, koji su navodno imali policijske značke. Svi su izbačeni iz kluba. Ubrzo se Mamić vratio u klub. Imao je pištolj i bio je odjeven u pancirku. Nekoliko hitaca ispalio je kraj redara. Ušao je i udario zaštitara te pjevača Ponoćnog expressa.

Komentari (90)
  • Pa i da ga je izazvala, sta on ima dizat ruku na nju?

    6. 3. 2008,   19:48
  • Eto opet: IZAZVALA ga je !! Zbilja mi nije jasno da se za prebijanje žene može naći bilo kakav razlog. Jednostavno - tip je kreten!!

    6. 3. 2008,   19:47
  • eh gidu......krajnje je vrijeme da tebe netko izazove,al kontam da si uzivo manji od nakova zrna,jer da i uzivo tolko lupetas netko bi te davno zatuko.

    6. 3. 2008,   20:55