Obavijesti

Show

Komentari 34

Tara iskreno o bulimiji: 'Uvijek sam mislila kako sam debela...'

Tara iskreno o bulimiji: 'Uvijek sam mislila kako sam debela...'
5

Ja ne bih htjela mršavjeti ili se debljati ne znam koliko kila za neku ulogu jer sam imala problema sa slikom o sebi kada sam bila tinejdžerica. Zbog sklonosti prema anoreksiji i bulimiji ne bih htjela sebe ugrožavati, govori

VIDEO

Zagrebačka glumica Tara Thaller (21) koju smo imali prilike gledati u seriji 'Uspjeh' te u showu 'Zvijezde pjevaju' nedavno se na društvenim mrežama pohvalila činjenicom da je upisala Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu, a nedavno je za IN Magazin progovorila o stvarima iz privatnog života - vegetarijanstvu, problemima s kilažom i planovima o budućnosti. 

Nakon što se skinula gola za seriju 'Uspjeh' koja je osvojila nekoliko nagrada, glumica je otkrila kako je ipak strahovala na reakcije svoje obitelji. 

- Mislim da cjelokupna uloga vrijedi toliko da se skinem i nije to ništa vulgarno ni ružno. Isto tako, mislim da je to samo ljudsko tijelo, mi smo ti koji iz njega radimo ne znam što. Samo, eto, zato što se radi o meni jer sam njihova kći, unuka, sestra, što god, onda se na to malo drukčije gleda. Ljudi znaju imati zle komentare ili nekakve ulete. Ja sam dobila nekoliko uleta koji su glasili: 'Vidio sam te golu pa možemo preskočit ne znam što - objasnila je Tara koja je dodala kako zbog posla nikad ne bi pristala konzumirati meso, s obzirom na to da je vegetarijanka od svoje šeste godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je krenulo od mame u smislu da me ona jednostavno upoznala s tim što je zapravo meso, što se tu događa. Mnogo djece nije toga svjesno, možda kasnije otkriju, nekako se to meso uvijek maskira - izjavila je zagrebačka glumica. I dok je danas zadovoljna svojim izgledom, kao mlada nije bila. 

- Ja ne bih htjela mršavjeti ili se debljati ne znam koliko kila za neku ulogu jer sam imala problema sa slikom o sebi kada sam bila tinejdžerica. Zbog sklonosti prema anoreksiji i bulimiji ne bih htjela sebe ugrožavati - rekla je te objasnila kako je kao tinejdžerica cijelo vrijeme mislila da je debela. 

- I sad nekad, ali mislim da se svi nekad tako osjećamo, lošiji i bolji dani, ali sad imam drugu razinu, racionalnu, znam da nisam i da je bitno da sam zdrava - zaključila je glumica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:11

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život