Obavijesti

Show

Komentari 1

Tarantino, a ne Abrams: Svi bi htjeli režirati 'Zvjezdane staze'

Tarantino, a ne Abrams: Svi bi htjeli režirati 'Zvjezdane staze'
2

Legendarni redatelj je već prije dvije godine najavio kako će snimiti još samo dva filma i potom se povući iz filmske industrije. Hoće li to možda biti film iz 'Zvjezdanih staza?

VIDEO

Kada se sve uzme u obzir, 'Zvjezdane staze: S one strane' i nisu prošle toliko dobro koliko su producenti očekivali. Film je koštao nevjerojatnih 185 milijuna dolara no vratio je natrag samo 343 bruto milijuna. Nakon odbijanja raznih troškova kao što su marketing i porezi, posve je moguće kako je studio Paramount jedva uspio povratiti uloženo.

Jasno, kroz daljnju prodaju će film i te kako dobro proći, pa Paramount ne brine o tome. Ono što im stvara brigu jest količina vremena koju producent i redatelj J.J. Abrams sada provodi u Lucasfilmu i Disneyju režirajući deveti dio 'Ratova zvijezda'. No ipak, Justin Lin se pokazao i više nego sposobnim, pa možda i nisu toliko uzrujani.

A Linu se u redateljskoj stolici možda planira pridružiti i jedan od velemajstora kina, Quentin Tarantino. Redatelj je u podcastu u nekoliko navrata spomenuo kako postoji mnogo epizoda klasične serije koje bi izvrsno funkcionirale kao filmovi. Tako je spomenuo legendarnu epizodu scenarista i pisca Harlana Ellisona, 'The City on the Edge of Forever', s putovanjem kroz vrijeme. Uz to, Tarantino smatra i kako bi jedna epizoda iz serijala 'Zvjezdane staze: Nova generacija', točnije 'Yesterday’s Enterprise', bila zanimljiva za adaptaciju.

No Tarantino je oduvijek bio velik na riječima pa je naše mišljenje kako možda velikog redatelja ne treba shvatiti ozbiljno. Uz to, već godinama priča kako će snimiti još samo par filmova prije nego se umirovi. A tomu svakako valja i dodati kako 'Zvjezdane staze' svojom temom značajno odudaraju od stila kojeg nam je Tarantino pokazao u svojim filmovima.

Što vi mislite? Bi li Tarantino mogao snimiti dobar film iz 'Zvjezdanih staza?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode