Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tarik Filipović nakon 'Potjere' uživa s obitelji na Lokrumu...

None Foto: PIXSELL 9

Dok su se vraćali s plaže, obitelj se zastala poigrati sa zečevima. Prije tog bili su u Dubrovniku, otkud je Lejla objavila fotografiju s Tarikom. 'Moj grad', napisala je Lejla pozirajući na Stradunu

Krajem svibnja Tarik Filipović (47) oprostio se od kviza 'Potjera', a trenutačno uživa s obitelji na odmoru. Sa suprugom Lejlom (42) i sinovima kupao se i sunčao na otoku Lokrumu. 

Foto: PIXSELL

Dok su se vraćali s plaže, obitelj se zastala poigrati sa zečevima. 

Foto: PIXSELL

Prije tog bili su u Dubrovniku, otkud je Lejla objavila fotografiju s Tarikom.

- Moj grad - napisala je Lejla pozirajući na Stradunu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mytown #dubrovnik #oldtown❤️

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Nakon ukupno 826 epizoda 'Potjere' Tarik se vraća svojoj staroj ljubavi, kvizu 'Tko želi biti milijuna'. Popularan kviz proslavio je Tarika, a originalno je podrijetlom iz Ujedinjenog Kraljevstva. U Hrvatskoj se prikazivao od ožujka 2002. godine do siječnja 2008. i od rujna 2009. do lipnja 2010. te se emitirao dva puta tjedno na državnoj televiziji. 

- U čekanju jeseni i povratku 'Milijunaša' Robert Pauletić me obradovao naslovnicom iz 2002. - napisao je nedavno voditelj uz fotografiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (101)
  • moram priznati da Lejla izgleda super za svoje godine, ja joj ne bih dala 42 godine, i koliko vidim nije izoperirana, prava ljepotica, Tarik je bas sretan sto ima ovako lijepu zenu :) Jedino joj je kupaci kostim strava i uzas :D

    12. 8. 2019,   23:42
  • Tarik mi je omiljeni voditelj,a ima i zgodnu ženu. Otkud toliko zlobnih komentara. On ima šarm,a ona ljepotu,baš zgodna obitelj!

    13. 8. 2019,   00:27
  • a tarik cice nabacio😂

    13. 8. 2019,   07:08