Obavijesti

Show

Komentari 13

Tarik pomagao Luciji da prijeđe prag, ali ona je ipak odustala...

Tarik pomagao Luciji da prijeđe prag, ali ona je ipak odustala...
9

Od šestero predstavljenih kandidata, Lucija i Zvonimir su u ovoj epizodi jedini okušali sreću. Dok je Lucija odustala i kući ponijela 16.000 kuna, Zvonimir je otišao korak dalje i osvojio 32.000 kuna

VIDEO

U još jednoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?', kojeg vodi Tarik Filipović (47), predstavilo se šest kandidata, a najbrži prst imala je Lucija Grabovac. Prva dva pitanja bez problema je odgovorila, a na trećem joj je Tarik pomogao. 

Pitanje je glasilo: "Koja je stara narodna igra osobito popularna u krajevima Zagore i Hercegovine?". Tarik se prisjetio stihova pjesme 'Kamen, krš i maslina' te tako asocirao Luciju da je točan odgovor 'kamena s ramena'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:47

Na pitanju za 4.000 kuna Lucija je 'zapela' pa je pitala publiku koja joj je ponudila točan odgovor. Potom joj je pitanje o pjesmi Prljavog kazališta predstavilo problem, a glasilo je: "Tko je 'odrastao uz ratne filmove u boji, uz česte tučnjave u školi, uz narodne pjesme pune boli?'". Ponovno joj je Tarik 'uskočio' te rekao o čijoj pjesmi se radi, ali nije znala naziv pjesme. Iskoristila je 'joker zovi' i pozvala prijateljicu kvizašicu koja joj je u zadnjoj sekundi rekla točan odgovor - pjesma se zove 'Sretno dijete'. 

Na pitanju za 32.000 kuna iskoristila je posljednji joker na raspolaganju 'pola-pola'. Pitanje je glasilo: "Kojem je našem novinaru Jorge Mario Bergoglio bio profesor na studiju?". Lucija je na tom pitanju odustala i kući ponijela 16.000 kuna. 

Na idućem brzom prstu najbrži je bio sportski novinar Vladimir Zrinski koji živi u Zagrebu. Bez zastajkivanja i premišljanja Vladimir je prešao prvi prag, a tim tempom je i nastavio sve do sedmog pitanja koje je glasilo: "Ženke sišu krv stoci i ljudima, a mužjaci se hrane cvjetnim sokovima. Tko su oni ako nisu komarci?". Zrinski je pitao publiku za odgovor. 

- Ovaj joker sam mogao sačuvati - rekao je Vladimir i pružio točan odgovor - obadi. 

Na pitanju: "U kojoj filmskoj komediji Hugh Grant ne glumi dobricu?", Vladimir je iskoristio joker pola-pola, te je ponudio dobar odgovor - Dnevnik Bridget Jones. Budući da je Vladimir sportski novinar, na pitanje za 32.000 kuna "Koji je grad dao sportaše Tovu Stipančića i Macu Maradonu?" dao je točan odgovor - Duga Resa. 

Kad je došlo pitanje: "Čija je prva pjesnička zbirka najprije tiskana na ćirilici?", Vladimir je pozvao prijatelja koji mu je rekao da je odgovor Matoševa, ali je točno bilo Ujevićeva. Stoga je Vladimir kući ponio 32.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZNACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje