Obavijesti

Show

Komentari 53

Tarik joj pomagao, ali nije išlo: Gorana 'pala' na 1.000 kuna...

Tarik joj pomagao, ali nije išlo: Gorana 'pala' na 1.000 kuna...
12

Gorana Tuškan bez problema je prešla prvi prag. Na jednom pitanju pomogao joj je Tarik. Htjela je iskoristiti džoker 'pola pola', ali voditelj joj je rekao da još jednom pročita pitanje i tako se 'izvukla'

VIDEO

U trećoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' predstavljeno je šest novih kandidata. Tako su u studio stigli: Matea Bračić iz Šibenika, Gorana Tuškan iz Rijeke, Luka Markasović iz Vinkovaca, Anđelko Brezovnjački iz Zagreba, Ružica Vukelić iz Zagreba te Bernard Pavičin iz Splita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:59

Prvi zadatak koji je odlučio tko će prvi imati šansu osvojiti novce bio je poredati stihove prve strofe 'Lijepe naše' počevši od onog koji se pjeva prvi. Najbrži prst imala je mlada studentica 6. godine medicine Matea Bračić (23) iz Šibenika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zapela je na pitanju 'Čime su uokvireni rubovi krova na Dalijevu muzeju u rodnom Figuerasu? Džoker zovi bio je njen otac koji je rekao kako misli da je točan odgovor onaj pod slovom D, ali i napomenuo kako nije siguran. Matea mu je zahvalila i odlučila pitati i publiku. Oni su joj rekli kako je točan odgovor 'jajima' pod slovom B. Poslušala ih je i tako osvojila 8 tisuća kuna.

Deveto pitanje bilo je 'Koja je vrsta tjestenine izgledom najsličnija špagetima?', a Matea je bez problema odgovorila da je točan odgovor 'linguine'.

'Pala' je na pitanju za koje je Tarik pretpostavljao da će znati. Umjesto da je odgovorila da je biolog i nobelovac Peter Medawar opisao virus kao 'komadić loših vijesti umotanih u protein', Matea je rekla da je to prion i kući otišla s 32.000 kuna. 

Iduća je u vruću stolicu kod Tarika Filipovića (47) sjela Gorana Tuškan iz Rijeke. Bez problema je prešla prvi prag i osvojila tisuću kuna. Na jednom pitanju pomogao joj je i Tarik. Htjela je iskoristiti džoker 'pola pola', ali voditelj joj je rekao da još jednom pročita pitanje i 'izvukla' se iskorištenog džokera. 

Ipak, nakon puno premišljala odlučila je pitati publiku pitanje 'U koji se od ovih koktela miješa najviše vrsta alkoholnih pića?'. Publika joj je odgovorila 'Long Island Iced Tea', ali Gorana nije bila sigurna hoće li to reći kao svoj konačan odgovor. Na kraju ih je poslušala i bili su u pravu te je osvojila 16 tisuća kuna. Zapela je na pitanju 'Kojem je gradu internetski slogan Dom u srcu Hrvatske?'. 

Iskoristila je 'pola pola', nazvala džokera koji nije znao odgovoriti na pitanje pa je Gorana pogađala i rekla Otočac. Točan odgovor bio je Ogulin i tako je osvojila samo tisuću kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju