Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tarik odlazi iz 'Potjere', lovac Kotiga se oprašta: Falit će nam

None Foto: Facebook 2

Naježim se svaki put kad moja djeca na računalu igraju ‘Milijunaša’ pa čujem melodiju kviza, priznao nam je Filipović koji ne može dočekati da se vrati u popularni kviz

Dean Kotiga (31), lovac emisije 'Potjera' na Facebooku se oprostio od kolege voditelja Tarika Filipovića (47) koji nakon 826. epizoda odlazi iz emisije. Odlazi kako bi od jeseni ponovno vodio kviz 'Milijunaš'. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu "Potjere", pa mu naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam, jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti - napisao je Kotiga uz fotografije koje je objavio na društvenoj mreži. 

Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu "Potjere", pa mu naručismo...

Posted by Dean Kotiga on Friday, 24 May 2019

Filipović nam je nedavno priznao da ne može dočekati povratak u 'Milijunaša' kojeg je vodio od 2002. do 2010. godine. 

OD JESENI OPET KVIZ Tarik se vraća 'Milijunašu': Žao mi je što ću napustiti 'Potjeru'

- Zaista sam uzbuđen, naježim se svaki put kad moja djeca na računalu igraju ‘Milijunaša’ pa čujem melodiju kviza - priznao nam je popularni voditelj, koji jedva čeka ponovno sjesti nasuprot najvrućeg stolca u državi.

VELIKI POVRATAK Tarik Filipović: Naježim se kad god čujem glazbu iz Milijunaša

- ‘Potjera’ mi je u najmanju ruku draga kao i ‘Milijunaš’, no bilo bi teško da paralelno vodim oba kviza s obzirom na to da se ‘Potjera’ snima četiri puta tjedno- rekao nam je voditelj i glumac.

POGLEDAJTE VIDEO:

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Komentari (73)
  • Potjera mi je puno bolji i zanimljiviji kviz od milijunaša ali ako će Lokas preuzeti Potjeru rađe ću onda gledati milijunaša.

    24. 5. 2019,   17:14
  • šteta

    24. 5. 2019,   17:24
  • Dajte Potjeru Dragi Ćosiću...

    24. 5. 2019,   17:30