Obavijesti

Show

Komentari 26

Tata Grubnić: Mali Marko se volio igrati s Barbikama

Tata Grubnić: Mali Marko se volio igrati s Barbikama
7

Roditelji dvoje najkontroverznijih zvijezda, Marka Grubnića i Simone Gotovac, otkrivaju nepoznate detalje iz njihove prošlosti kada su još bili klinci

VIDEO

Osim u Pakracu, gdje je Modni Mačak odrastao, obitelj Grubnić ima i kuću u Garešnici. Luksuzno uređena, kao i ona u rodnom gradu, kuća je smještena kraj crkve. Iako nisu, kako kažu, neki vjernici, Branka i Veljko Grubnić nerijetko odlaze kako bi se pomolili za sina jedinca. Uvijek sređeni Marko Grubnić (26) stigao je držeći kujicu Suri, a na vratima ga je dočekao otac Veljko. U narančastoj D&G košulji čvrsto je zagrlio Marka.
- Najbolji sin na svijetu. Iznimno sam ponosan na njega - nije štedio riječi Veljko dovršavajući roštilj. Markovog najdražeg mesa, piletine, bilo je u izobilju. Pola sata kasnije na ručak je stigla i Markova majka. Sa svježe manikiranim noktima na nogama, u štiklama, plavokosa Branka kročila je u vrt.
- Boli me jer toliko puno radi. Pravi je radoholičar. Bojim se da ga to ne uništi - nadovezuje se Veljko prisjećajući se sina dok je bio dječak.
- Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali on je radije češljao Barbike - iskren je Veljko.
Isto kao i stilist, i slovenska manekenka voljela je lutkice.
- Oduvijek su mi govorili da izgledam kao Barbie - govori Simona Gotovac (24). Kuća u Dvorcima kraj Brežica u Sloveniji, ukrašena je ružičastim visećim laticama. Tamo živi Simonina majka Tamara Trpkov sa suprugom Dimitrijem. Kuća blizu šume osigurana je dvjema kamerama. Veliki baldahini u raznim bojama krase svih šest soba. Iza kuće postavljeni su tobogan i bazen. Tamo se igra unuka Gabrijela (2).
- Simona je imala puno udvarača. Bila je jako atraktivna. Znala sam da će moja kći daleko dogurati. Proputovala je cijeli svijet. Zvali su je da ostane na Beverly Hillsu i napravi glumačku karijeru - kaže majka. Manekenka je u međuvremenu upoznala Antu, vjenčala se i zatrudnila.

VLATKA NEĆE MOTIKU
Ljubica, baka Vlatke Pokos, kaže kako pjevačica rado dolazi u rodni Sokolovac. Iz njega je otišla kao djevojka jer je oduvijek znala da motika nije za nju.

TATA GRDIĆ JE PONOSAN
Željko Grdić, Aleksandrin otac, kaže kako je oduvijek znao da će mu kći postati slavna i otići iz Virovitice. Ponosan je na njezine slike iz Playboya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje