Obavijesti

Show

Komentari 35

Tatjana Dragović niti ne zna na kojoj joj je adresi prebivalište...

Tatjana Dragović niti ne zna na kojoj joj je adresi prebivalište...
7

Nemam prijavljeno mjesto boravka u Foči. Imam u Zagrebu, u Dalmatinskoj, uporna je bila Dragović, istodobno demantirajući službene dokumente

VIDEO

Adresa u Foči je, po novom, prebivalište Tatjane Dragović (40), bivše manekenke i bivše supruge proslavljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića (47). 

Grgur Žučko/Pixsell

U više dokumenata vidljiva je nova adresa Dragović. I na listi 'domoljuba' Porezne uprave je Tatjani, redni broj 35.615, kao mjesto prebivališta/boravišta navedena Foča. Život piše romane, a u ovom slučaju može se reći i komedije. Tako je Tanja, ni ne okrenuvši se (kako vrijeme brzo leti), od Njujorčanke postala ponosna Fočanka. Samo to, kao, ne zna.

- Nemam prijavljeno mjesto boravka u Foči. Imam u Zagrebu, u Dalmatinskoj - uporna je bila Dragović, istodobno demantirajući službene dokumente. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne bi to bilo ništa čudno jer, kažu neki, podrijetlom je iz toga grada u Bosni i Hercegovini, entiteta u Republici Srpskoj. Smješten je u jugoistčnom dijelu BiH, na granici prema Srbiji i Crnoj Gori. Foča danas, uključujući i Tatjanu Dragović, broji nešto više od 40.000 stanovnika. Idealno za miran obiteljski život. I nije to sve. Foča je općina s najvišim vrhom u BiH, planina Maglić ima 2386 metara. 
Ondje je i jedina prašuma u susjednoj državi te najveća u Europi, Perućica, koja se nalazi u sklopu Nacionalnog parka Sutjeska. Da ne spominjemo da je prostor naseljen još u neolitiku, a najstariji spomen Foče seže u daleku 1368. godinu. I nije Tatjana jedina slavna osobe tog grada. Od tamo podrijetlo vuče i jedan od najboljih hrvatskih, samim time i svjetskih vaterpolista Veselin Đuho. Proslavio se u dubrovačkom Jugu i reprezentaciji bivše države. Tu su i Enes Čengić, književnik, publicist i novinar, Drago Ikić, hrvatski akademik i imunolog, Ermin Podrug, izumitelj 3D printera...

Slavko Midžor/PIXSELL

I nije to jedina prednost pitoresknog kraja, jedna od važnijih značajki je i položaj. Davnih dana za kraj je bio jako važan, oni su ga zvali Dubrovački drum. To je put koji je povezivao Dubrovnik, koji je vrlo blizu s Fočom i ostalim gradovima u BiH. Blizina Dubrovnika važna je za Dragović jer iz tog je grada njezin partner Vlaho Arbulić (27). S bivšim manekenom, kojeg podržava u izgradnji glazbene karijere, ima trogodišnju kćer Luce. Vlaho s njom voli šetati zagrebačkom špicom i neki su ga proglasili najseksi mladim tatom u centru, no mnogi se ne bi baš složili. 

Grgo Jelavić/Pixsell

- Tanja i ja smo jako puno stvari naučili dijalogom riješiti, prevladati i usuglasiti - rekao je Vlaho nedavno u razgovoru za Exkluziv. Dodao je i kako par razmišlja o preseljenju u Ameriku pa su sad u velikoj dvojbi, Foča ili Amerika. Mladoga Vlahu upoznala je Tanja nakon rastave od Gorana Ivaniševića. 

Instagram

- Mi smo bili zajedno od njezine 18. godine. Ostali smo najbolji prijatelji i tako će uvijek biti - rekao je Goran nekoliko godina nakon rastave. Vjenčali su se 2009. u Kaliforniji, a rastali se četiri godine kasnije u Zagrebu. Imaju kćer Amber Mariju (15) i sina Emanuela (11). Danas je Ivanišević u braku s Nives Čanović i imaju tromjesečnog sina Olivera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...