Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tatjana Dragović: Preko izdaje je teško prijeći

None Foto: J. Galoić

Tatjana Dragović je za novi broj magazina Cosmopolitan, koji će se u prodaji naći u subotu 22. ožujka, izjavila kako je izdaju teško oprostiti

Prije odlaska u Los Angeles Tanja je odradila još jedno snimanje i to za novu naslovnicu hrvatskog izdanja popularnog magazina za žene. Za napomenu Tanja je i jedina Hrvatica koja se pojavila na naslovnici američkog izdanja i to davne 1996. godine.
Upravo je ta naslovnica označila početak ljubavi između nje i Gorana, koji je odmah potom nazvao njenu matičnu agenciju i zatražio broj telefona.
Tanja je između ostalog rekla da joj je dosta toga da je mediji nazivaju Goranovom nevjenčanom suprugom jer ona ima svoje ime i prezime. Osim toga, potvrdila je da joj se izmaklo tlo pod nogama kad je saznala za aferu, ali da danas može biti sama i sretna. Priznaje da ne zna kako će dalje izgledati njen život ali je sigurna da će teško prijeći preko ovakve stvari.
- Ostvario mi se moj najveći strah u životu, a to je izdaja u ljubavi. Dogodilo se zato što se trebalo dogoditi. Iz toga sam naučila da to sve mogu preživjeti iako mi je kao djetetu rastavljenih roditelja to bila najgora noćna mora - rekla je Tanja.

Komentari (82)
  • mislim da bi Tanja trebala oprostiti Goranu, jer je prevariti ženu sasvim normalna stvar..

    20. 3. 2008,   21:22
  • filc, baš si idiot. Ako je tebi to normalno, šta ti onda nije normalno. Po meni ti nisi normalan, kada izjavljuješ takve komentare da je normalno prevariti ženu. Što se tiče teme: zašto onda tatjana ide s njim u ameriku ako mu neće pokušati oprostiti, što ti ljudi izmišljaju!!!

    20. 3. 2008,   21:28
  • slažem se Tatjana...a šta se može,muškarci ne znaju cijeniti ono što imaju :)

    20. 3. 2008,   21:08