Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tatjana Mrduljaš je zvijezda nove kampanje Monike Sablić

None Foto: PROMO 14

Bivša manekenka koja je osvajala svjetske modne piste zaštitno je lice nove kolekcije 'Lady' splitske dizajnerice. Najnoviju modnu kampanju Monike Sablić snimale su u okolici Sinja

Nova zvijezda kampanje Monike Sablić je Tatjana Mrduljaš. Zagrebačka manekenka sa slovenskom adresom vratila se na domaću modnu scenu nakon osam godina izbivanja.

Foto: PROMO

Bivša manekenka koja je osvajala svjetske modne piste zaštitno je lice nove kolekcije 'Lady' splitske dizajnerice. Najnoviju modnu kampanju Monike Sablić snimale su u okolici Sinja. 

Foto: PROMO

- Na snimanju mi je bilo odlično, s Monikom je super raditi, zabavno i opušteno. Kreacije su prelijepe, ženstvene, nosive i elegantne. Volim snimati kampanje, manekenstvo je moj prvi posao tako da sam baš uživala pred kamerama - kaže Tatjana, koja je danas majka dvoje djece. 

Foto: PROMO

Kolekcijom dominiraju uvijek glamurozni pliš, čipka i šljokice, Monikin zaštitni znak. Sastoji se od sedam odjevnih komada. U njoj su dva kombinezona, perla bijeli od čipke, idealan za svečane prilike i modri plišani kombinezon uvijek atraktivan i nosiv i u hladnim zimskim danima.

Foto: PROMO

Kolekcija sadrži i glamuroznu crnu plišanu haljinu s dubokim prorezom i zlatnim pojasom te crne šljokičaste hlače. Uz Tatjanu pozirala je i sama dizajnerica Monika jer njene klijentice vole je vidjeti u njenim kreacijama.

Foto: PROMO

Monika tako u svojoj najnovijoj kampanji nosi dva kompleta, čipkastu bluzu i plišane bež hlače te suknjicu i košulju. Tatjana je zablistala u haljinici idealnoj za svečane prigode. 

Foto: PROMO

Komentari (2)
  • Ovakvu suknjicu je i meni šivala i stvarno je prekrasna ,sašila je točno onako kako sam i zamislila i sve je bilo gotovo za dva dana ....Hvala Monika doći ću ti još puno puta 🤗

    16. 11. 2017,   18:11