Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Taylor Hemmeter: 'Savitljiva sam baš poput superjunakinje'

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 13

Gimnastičarka Taylor privatno je jednako opasna kao Crna udovica, a Juan je spretan kao Spiderman. Clark je ispričao kako voli ulogu Kapetana Ameriku jer vozi motocikl i izvodi akrobacije

Marvelovi superjunaci i fiktivni likovi Spiderman, Kapetan Amerika i Crna udovica prvi su put 'oživjeli' u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

U showu 'Marvel Universe live' više od 25 performera izvodi akrobacije i borilačke vještine kako bi dočarali moći superjunaka. Glumac Juan Cernada utjelovljuje Čovjeka-pauka - Spidermana.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Spiderman Juan Cernada spretan je kao pauk


- Mama kaže da sam naučio trčati prije nego što sam prohodao. Već kao dijete sam imao avanturistički duh i jako bujnu maštu - kaže Amerikanac. S njim nastupa i performerica Taylor Hemmeter koja se cijeli život bavi gimnastikom. Atraktivna plavuša glumi rusku špijunku Crnu udovicu.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Crna udovica: Taylor Hemmeter voli tući zločeste dečke, a rado se razgolitila za Playboy


- Ja sam savitljiva i moćna baš poput junakinje koju glumim - kaže Amerikanka koja je publiku razveselila i poziranjem u Playboyu. Dodaje da uživa što može živjeti od toga da tuče zločeste dečke. Clark Myers utjelovljuje Kapetana Ameriku.


- Volim tu ulogu jer vozim motocikl i izvodim akrobacije - kaže Clark. Marvelov show bit će ovog vikenda u zagrebačkoj Areni.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL Kapetan Amerika: Clark Myers juri motociklom

Komentari (2)