Obavijesti

Show

Komentari 8

Taylor odbila pitanje o djeci: To me se pita samo jer sam žena

Taylor odbila pitanje o djeci: To me se pita samo jer sam žena
4

Pjevačka zvijezda, Taylor Swift, njemačkom novinaru odbila je odgovoriti na pitanja o obiteljskoj prinovi. Ne zamara se činjenicom kako uskoro puni 30 godina

VIDEO

Taylor Swift (29) 'poklopila' je novinara koji ju je pitao smatra li da je vrijeme da se primiri i proširi obitelj, s obzirom na to da ove godine puni trideseti rođendan. 

Pjevačica, koja je od 2017. u vezi s britanskim glumcem Joeom Alwynom (28) odbila je odgovoriti na pitanje njemačke novinske agencije Deutsche Press - Agentur, a sve je zaključila izjavom kako ju to pitaju samo zato jer je žena. 

Capital

- Doista ne mislim da bi muškarca pitali isto pitanje kada napuni 30 godina - izjavila je pjevačica. 

- Čula sam kako u tridesetima više nema onoliko stresa, život postaje puno opušteniji. Definitivno ću pokušati ostvariti neke stvari koje mi nisu uspjele u dvadesetima. Očekujem da ću se u nadolazećem razdoblju osjećati bolje u svojoj koži - dodala je Taylor.

Taylor Swift sighting - New York

Pjevačica je nedavno otkrila kako joj je popularna serija Igra prijestolja pomogla u stvaranju posljednjeg studijskog albuma 'Reputation'. 

U međuvremenu, Swift je uz povratnički singl 'ME' najavila novi album. 

Taylor Swift in concert - New Jersey

Pjesmu, koju uz pjevačicu izvodi i Brendon Urie iz sastava Panic! at the Disco, objavljena je prošlog mjeseca. Tada je pop zvijezda zadobila veliku pažnju medija, a njeni obožavatelji s nestrpljenjem su mogli pratiti točan trenutak objavljivanja singla, s obzirom na to da je pjevačica na svom Instagram storyju postavila sat za odbrojavanje. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin