Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tea Slavica je svog Petkovića bodrila s tribina u Trnavi: Goriš

None Foto: Instagram 6

Tea, kad god je u mogućnosti, prati svog Brunu na utakmicama, a sad je otišla strastveno bodriti Petkovića i cijeli tim u Trnavu u Slovačkoj. S tribina je pratila utakmicu

Hrvatska je u petak navečer pobijedila Slovačku s rezultatom 4:0, a strijelci su bili Nikola Vlašić (21), Ivan Perišić (30), Bruno Petković (24) i Dejan Lovren (30). Vatreni su na tribinama imali brojne navijače, a jedna od njih bila je i Tea Slavica (20), Petkovićeva djevojka.

Foto: Instagram

Tea, kad god je u mogućnosti, prati svog Brunu na utakmicama, a sad je otišla strastveno bodriti Petkovića i cijeli tim u Trnavu. S tribina je pratila utakmicu te putem društvenih mreža udijelila kompliment svom dečku koji je zabio za 2:0 u 46. minuti.

- Goriš - pohvalila ga je Tea. 

Foto: Instagram

Prva pratilja Miss Universe 2019., kako je jednom rekla, najveća je podrška Petkoviću. Prati njegovu igru za reprezentaciju i Dinamo.

- Prije utakmice moja dužnost kao djevojke je da ne nabijam nikakav presing, te da budem tu ako treba razgovor i da mu stojim kao podrška - objasnila je jednom prilikom. 

Foto: Instagram

Tei ne smetaju uvrede na račun žena nogometaša te kaže da se takvim pričama bave ljudi koji nemaju pametnijeg posla. 

bog čega smatram da ne trebam trošiti svoje misli na takve ljude - komentira. Inače, Tea studira te je nedavno prihvatila ulogu u filmu poznatog indijskog glazbenika i glumca Prabhasa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (43)
  • Naporni ste više sa tim ženama/curama/priležnicama nogometaša. Bolje da ste posvetili članak nekom od igrača. Bez hrpe fotošopa nije uopće ovako dojmljiva kao što ovdje izgleda.

    6. 9. 2019,   23:15
  • Hrvatska pobijedila 4-0 i to u gostima! A vi pišete o tamo nekoj nebitnoj fotošopiranoj instagramuši.

    7. 9. 2019,   01:27
  • Tea Slavica je tko?!?

    6. 9. 2019,   23:22