Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Televizije otvorile sezonu lova na domaće zvijezde

None Foto: Ž. Lukunić 6

HTV, Nova TV i RTL spremaju emisije u kojima žele iste ljude. Vlatka Pokos jedna je od traženijih za sva tri showa. Telefoni zvone i ostalima

Tri domaće televizijske kuće doslovno se tuku oko istih imena. Ovih su dana RTL, Nova TV i HTV otvorili pravu sezonu lova na glave poznatih. Dok RTL priprema trotjedni BB sa zvijezdama, Nova TV najavljuje “Farmu”, u kojoj će hrvatski celebrityji tri mjeseca provesti na seoskom imanju. Istodobno, na HTV-u sastavljaju popis onih koje bi rado vidjeli u novoj sezoni showa “Zvijezde pjevaju”. Čak osmero potencijalnih natjecatelja dobilo je poziv u sve tri emisije. Telefoni su zvonili Kristijanu Curaviću, Maji Šuput, Alki Vuici, Snježani Mehun, Vlatki Pokos, Marku Grubniću, Coloniji i Ivi Jerković. Kako doznajemo, i novac koji nude prilično je primamljiv. Za tjedan dana provedenih u Big Brotheru natjecatelji bi trebali dobiti oko 12.000 kuna. Oni koji se odluče za “Farmu”, na tjedan će inkasirati oko tisuću eura, a slične honorare trebali bi dobiti i pjevači na HTV-u. Unatoč tome mnogi se nisu odazvali ni u jedan show. Kako doznajemo, najviše ih muči ekipa s kojom bi trebali provesti vrijeme u zatvorenom prostoru.

Komentari (4)
  • Sigurna sam da bi se Indira iz kolonije snašla u šou \"farma\".A najvažnije što bi pokazala manekenkama koje se pekmeze i glume kulturu kako se treba prirodno ponašeti.Ja mislim kad bi joj aAeksandra spremila ručak Colonija bi ostala gladna.Ili da je natjera da pomuze kravu,Tu bi bilo smijeha na Indirine komentare.

    26. 1. 2008,   21:26
  • Vlatka Pokos? Joj ne! Mislim da smo je se dovoljno nagledali i naslusali u njezinom privatnom show-u. Za emisiju \"zvijezde pjevaju\" mi nije jasna jedna stvar s obzirom na njezine glasovne (ne)mogucnosti, zvali su je da ona nekog uci pjevati ili ce nju uciti kako se pjeva? Nadam se da je ovo drugo u pitanju. Kad joj vec nude priliku za brzom zaradom, neka barem nesto proba i naucit!

    26. 1. 2008,   21:51
  • za 1000 eura na tjedan ja hodam po trepavicama i zubnom mesu!!!!!!!!!!!!!!!

    27. 1. 2008,   11:12