Obavijesti

Show

Komentari 0

Tenisačica Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a

Tenisačica Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a
3

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorica UNICEF-a, koja je istakla da je bitno da velike manifestacije, ali i poznate ličnosti promoviraju ispravne vrijednosti

VIDEO

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovoga puta ima i humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost spolova i aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom. 

Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na sljedećem MAC-u
Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na sljedećem MAC-u

Dio prihoda od prodaje ulaznica organizatori Skymusic i CEBEF preusmjerit će UNICEF-u, koji će sredstva ravnomjerno rasporediti u zemljama regije za programe osnaživanja djevojčica, a u isti fond otići će i sav prihod od prodaje MAC majica.

irena_mac majice skrinšotovi_02

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a podržava i društveno odgovorna kompanija Mozzart. S početkom drugog kruga glasanja, glasači imaju priliku da na uplatno isplatnim mjestima i web stranici ove kompanije prognoziraju tko će biti pobjednik u kojoj kategoriji, kao i koji izvođač će imati veću podršku publike. Čitav prihod namijenjen je u humanitarne svrhe za programe podrške rodne ravnopravnosti.

irena_mac majice skrinšotovi

Ljudi dobre volje, koji žele sudjelovati u humanitarnoj akciji MAC-a, mogu putem weba musicawardsceremony.com nabaviti MAC majice s duhovitim natpisima, koje već nose brojne poznate ličnosti: Slobodan Trkulja, Kaliopi, Žarko S.A.R.S., Toni Cetinski, Sara Jo, Ana Stanić, Knez, Tropiko bend, Danijel Alibabić, Lena Kovačević, Kaja, Ilma Karahmet… 

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorica UNICEF-a, koja je istakla da je bitno da velike manifestacije, ali i poznate ličnosti promoviraju ispravne i plemenite vrijednosti.

- Rodna ravnopravnost i osnaživanje djevojčica i žena je od krucijalne važnosti za razvoj svakog društva, i zato mi je jako drago da vidim da se ove godine humanitarni aspekt MAC-a fokusira baš na to, jer mislim da se o tome treba što više govoriti - rekla je Ivanović.

U prvoj fazi glasovanja pristiglo je više od milijun i pol glasova iz svih krajeva sveta, a ti glasovi odlučili su kojih se 15 nominacija iz svake kategorije nastavlja natjecati u drugoj fazi glasovanja koja je nedavno počela.

U trci je ostalo 120 nominacija od prvobitnih 600, i raspoređene su u 18 kategorija. Svaki glasač ima pravo na novih 10 besplatnih online glasova na webu MAC, a uvedeno je i glasovanje putem aplikacije KeepApp. Uz skinutu besplatnu aplikaciju KeepApp, glasači dobivaju mogućnost dodatnih glasova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac