Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Teror koji ne prestaje: Strah od klaunova proširio se svijetom

None Foto: Facebook/Screenshot 6

Crveni baloni su preplavili gradove i ulice podsjećajući na jezivi detalj iz filma. Mnogi kažu da se radi o najstrašnijem filmu svih vremena, a ako takav i nije, sigurno spada u top deset

Kino hit kompanija Warner Bros i New Line Cinema, u distribuciji Blitz filma, već je prvog dana prikazivanja pogledalo rekordnih 4296  gledatelja. Radi se o novoj verziji horora 'Ono', jednog od iščekivanijih filmova ove godine snimljenog po istoimenom romanu Stephena Kinga iz 1984. godine.

Time je 'Ono' ('It') ostvario ne samo najbolje otvaranje horora 2017. godine, već i najbolje otvaranje takvog žanra ikada u Hrvatskoj. Na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes 'Ono' trenutno drži impresivnih 90%, a nemali utjecaj na popularnost filma imala je i uspješna marketinška kampanja.

Foto: Twitter/Screenshot

Prepoznatljivi crveni baloni su uoči otvaranja filma u kinima preplavili gradove i ulice podsjećajući na jezivi detalj iz filma. Mnogi kažu da se radi o najstrašnijem filmu svih vremena, a ako takav i nije, sigurno spada u top deset.

U mirnom gradiću na sjeveru SAD stvari izgledaju posve spokojno. No to je iluzija jer stanovništvo gradića već stoljećima opsjeda zla sila koja se budi svakih 27 godina i odnosi njihove najmilije. Ove godine, demonsko prisustvo u obliku klauna Pennywisea bacilo je oko na grupu djece. Ali ovaj put je zlo naletjelo na djecu koja će mu se usprotiviti. Ovaj put zlo neće uspjeti.

Režiju potpisuje Andy Muschietti (Mama), a u glavnim su ulogama Bill Skarsgård kao glavni negativac Pennywise te grupa mladih glumaca Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton i Jackson Robert Scott.

'Ono',
najiščekivaniji horor ove godine možete već danas pogledati u svim kinima, u distribuciji Blitz filma.

Tema: FILM

Komentari (10)
  • ide mi na ONO

    12. 9. 2017,   11:11
  • Film je komedija u usporedbi s recimo The Exorcist

    8. 9. 2017,   14:53
  • Znači, nije dosta što teroriziraju drugdje, pa nas treba i ovdje daviti s tim smećem.

    8. 9. 2017,   19:34