Obavijesti

Show

Komentari 15

U teškom stanju: Darku Laziću otkazali bubrezi i plućno krilo

U teškom stanju: Darku Laziću otkazali bubrezi i plućno krilo
4

Darko je tu na intenzivnoj, na aparatima za disanje, pratimo njegovo stanje iz minute u minutu i na osnovu toga vidjet ćemo što dalje, rekao je direktor KBC Zemun

VIDEO

Darku Laziću (27) stanje se pogoršalo, prenose srbijanski mediji.  Naime, pjevaču su navodno otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun izjavio je da se takve stvari događaju. 
 
- Pratimo stanje. I dalje je isto. Ima malih pomaka, ali kontroliramo i pratimo. Djelomično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se događaju - rekao je direktor KBC Zemun za 'Kurir'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏍🏍🏍🏍

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

- On je i dalje u jako teškom stanju, životno je ugrožen. Nije bio vezan, vrtio se u automobilu, pa je cijelo tijelo proživjelo traume,  E sada, em što postoji trauma, em što je napravio kontuzije i prijelome pa sada očekujemo reakcije organizma. On je tu na intenzivnoj, na aparatima za disanje, pratimo njegovo stanje iz minute u minutu i na osnovu toga vidjet ćemo što dalje. Dok ne dobijemo odgovor njegovog organizma, ne možemo davati nikakve druge prognoze, niti planirati bilo što - objašnjava Stojanović. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna jutarnja put pod noge⏯🎶🎶🎶

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

- Ljudi komentiraju svašta, a ne znaju medicinu. Još uvijek ne znamo kada će Darko imati operaciju. To sve zavisi od njegovog organizma i kada će reagirati. Ne možemo pričati ni o čemu dok to prvo ne vidimo.  Ne bih se bavio prognozama, jer je to u ovakvoj situaciji nemoguće. Sad se očekuje reakcija organizma na tu traumu i tek tada ćemo znati što i kako. Kada bih imao moć predviđanja, dobio bih Nobelovu nagradu - završava Stojanović.

Podsjetimo, Darko je jučer doživio tešku prometnu nesreću u općini Pećinci u Srbiji te je na intenzivnoj njezi, pišu srpski mediji. Darko je sletio automobilom oko 8.40 s lokalnog puta Subotište-Brestač te se prevrnuo na krov. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a prema neslužbenim informacijama nije se vezao. 

Nesretne sudbine pobjednika 'Zvezda Granda'

Darko Lazić, pobjednik je četvrte sezone zabavnog showa 'Zvezde Granda' trenutno se bori za život nakon teške prometne nesreće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veceras S klub orasje 😁 vidimo see👊👊🎤🎤🎤🎤

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Pobjednik pete sezone zabavnog showa 'Zvezde Granda', Stefan Petrušić prije pet godina nastradao je u prometnoj nesreći s pjevačicom i bivšom suprugom Darka Lazića, Anom Sević. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩

Objavu dijeli Stefan Petrusic (@stefan_petrusic)

Pobjednik šeste sezone zabavnog showa 'Zvezde Granda' Amar Jašarspahić prije dvije godine jedini je preživio u teškoj prometnoj nesreći u kojoj su tri putnika poginula. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veceras, Omnia Budva!!! ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Amar Gile Jašarspahić (@amargileofficial)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'