Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tetovaža za tatu Dinu: Ella je u spomen na oca tetovirala leđa

None Foto: Facebook 3

POSVETA Kći pokojnog kralja funka nacrtala je očevu omiljenu sliku na leđa. Ellina golema tetovaža predstavlja proces života i smrti. Dino je u njoj vidio reinkarnaciju

Pjevačica Ella Dvornik (23) svoje je Facebook prijatelje obradovala fotografijom svojih golih leđa na kojima se vidi nedovršena nova tetovaža.

- Prijatelj iz srednje škole nacrtao je sliku žene koja je visjela na zidu u sobi mojeg tate. On ju je jako volio jer je u njoj vidio simbol reinkarnacije, procesa života i smrti - objašnjava Ella.

Dodaje kako je za uspomenu na pokojnog oca ovih dana tetovirala tu sliku na leđima. Original slike je izgubila pa je majstor tetoviranja Xeno crtao prema fotografiji koju je Ella imala u mobitelu.

Kad bude gotova, tetovaža će biti u boji, a dodat će joj i crtež satova, neba te pustinja. 
Elli ovo nije prva tetovaža. S obje strane gornjeg dijela trbuha Ella ima istetovirane dvije zvijezde, a na donjem dijelu trbuha, kao i Angelina Jolie, latinsku izreku - “Što me hrani, uništava me”. Na leđima je istetovirala i znak s omota svojeg omiljenog benda Perfect Circle.

Komentari (170)
  • bolje da u spomen na oca budeš pametna , dijete drago!!!

    29. 4. 2013,   19:42
  • Ne znam... Ne želim osuđivati ljude koje ne poznajem, ali meni se ovo više čini kao privlačenje pažnje nego posveta. Ali tko zna...

    29. 4. 2013,   19:12
  • ova ženskica mi je oduvijek bila katastrofa....

    29. 4. 2013,   19:09