Obavijesti

Show

Komentari 3

'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac

'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac
4

Prvi film u kojem je Poirota glumio Amerikanac ostao je loše zapamćen i među ljubiteljima knjiga o detektivu i među obožavateljima krimi filmova. Ta nepravda mogla bi se uskoro ispraviti

VIDEO

Mnogi glumci su do sada glumili slavnog belgijskog detektiva Herculea Poirota, nastalog iz pera autorice kriminalističkih romana, Agathe Christie. Međutim, od svih njih samo je jedan bio Amerikanac.

Dolazi li nam film koji je samo kopija klasika 'Umri muški'?
Dolazi li nam film koji je samo kopija klasika 'Umri muški'?

U pitanju je glumac Tony Randall, koji je Poirota glumio u filmu 'The Alphabeth Murders' (zvanom katkad i 'The ABC Murders'), snimljenom 1965. godine. Iako je snimljen prema knjizi Agathe Christie, film je imao satirično ozračje, a sam Poirot je prije bio komičan lik, nego ozbiljan. Cijelim trajanjem je Poirot pokušavao razotkriti ubojicu, dok je izbjegavao pokušaje nesposobnih engleskih policajaca da ga deportiraju iz Engleske.

Tako je film ostao loše zapamćen kako među ljubiteljima spomenutih knjiga, tako i među obožavateljima trilera i krimića. No nepravda učinjena tom djelu mogla bi se uskoro ispraviti, uz još jednog Amerikanca u ulozi legendarnog detektiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PIXSEL

Glumac John Malkovich prihvatio je ulogu Herculea Poirota u nadolazećoj ekranizaciji romana 'The ABC Murders'. Ovaj klasik iz 1936. za televiziju adaptirat će Sarah Phelps, koja se pokazala kao odlična scenaristica i redateljica krimi uradaka.

- Smješten u burne '30., roman 'The ABC Murders' je brutalna priča o nasilju i lažima, s pogledom na ubojitu prošlost i na masakr koji dolazi. U centru priče nalazi se jedan od najpoznatijih i najslavnijih likova krimi svijeta. Svi mislimo da znamo Poirota, no znamo li ga - upitala se redateljica.

Trodijelna serija zaposlit će i Ruperta Grinta, Andrewa Buchana te pregršt drugih britanskih glumaca. Gledatelji će ju moći pogledati početkom naredne godine.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode