Obavijesti

Show

Komentari 0

The BoneBomb: plesni ritmovi ispunit će Samobor Open Air!

The BoneBomb: plesni ritmovi ispunit će Samobor Open Air!
3

Od 5. do 8. srpnja u organizaciji 24sata i grada Samobora održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air festival. Na Samoborskom Vugrinščaku uživajte u prvoj mobilnoj karting stazi, outdoor kinu, pool party i u dobrim koncertima.

U subotu, u sklopu Samobor Open Air nastupat će i grupa The Bonebomb.

Zamislite festival s ovim izvođačima: Prljavo kazalište, Meritas, Dino Dvornik, Ivana Kindl, Joseph Bowie Defunkt, The Bastardz, Soulfingers, Lasse Lindgren, Christian McBride, Legen, Igor Geržina, Bolesna braća, Greenhouse blues band

Vjerovali ili ne, ali nije riječ o festivalu već zvijezdama domaće scene za čiji uspjeh su velikim djelom zaslužni glazbenici koji su već neko vrijeme prisutni na sceni okupljeni u grupi The Bonebomb:

Nikola Jerković (bas gitara)
Ljubomir Kraljević (DJ, sampleri)
Jurica Leikauff (rhodes, klavir, hammond)
Ivica Premelč (sax)
Krešo Linke (udaraljke)
Danijel Grakalić (gitara)
Zvonimir Bajević (truba)
Frano Putica (bubnjevi)
Minja Vujović (violina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preslušavajući njihov prvi album 'What Do You Think This Is?', glazbeni kritičar Dubravko Jagatić zaključio je da su "The Bonebomb bend koji kao da je upravo izašao iz radionice Blue Note Recordsa nudeći svjež pristup nu jazzu uz finu primjesu soula i r'n'b-a", dok je Zoran Stajčić, urednik portala Ravno Do Dna, napisao da "The Bonebomb vodi na ugodno putovanje kroz ikonografiju i zvukove plesnog jazza, soula, funka, rhythm & bluesa i filmskih soundtracka iz najboljih vremena cool Hollywooda".

The BoneBomb band je izdao i svoj drugi album 'We Are Still Here' sa sedam skladbi koje će vas doista odvesti na nevjerojatno ugodno putovanje i prizvati vam slike...

Njihove hitno moći ćete čuti i na Vugrinščaku u sklopu Samobor Open Air festivala.

A uz The BoneBomb bend, a publiku će razveseliti istinski propovjednici rock 'n' rolla The Second Hand Band te Lula Mira, blues/rock/southern rock bend, koji uvijek širi dobru vibru kao i Markiz.



Od srijede 5.7 do subote 8.7 možete uživati i u ostalim sadržajima najvećeg open air festivala u Samoboru ovog ljeta. Atraktivni sportsko-zabavni-glazbeni programi počinju u srijedu 5. srpnja u 17 sati prvom mobilnom go-kart stazom na svijetu - 360K mobile track, Karting Arena.

Ulaz na festival je besplatan, dok će se vožnje napaćivati po povoljnim cijenama. Oni koji ne stignu u srijedu, karting će moći isprobati i u četvrtak i petak, a osim u ludoj vožnji, posjetitelji će uživati i u filmskim projekcijama na otvorenom.Subota će biti za pamćenje.

Program počinje već u devet sati ujutro kada će se na Vugrinščaku održavati i turniri u nogometu, badmintonu, odbojci na pijesku, kao i finalna karting utrka s vrijednim nagradama, te brojni drugi zabavni i sportski sadržaji.

Vožnjom kartinga možete se kvalificirati među 24 najbolja vozača koji će u subotu u finalnoj utrci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade partnera festivala.

A nakon ludog "pool partija" slijedi after party u Centru za mlade, koji nosi naziv “Bunker”, a nalazi se na području nekadašnje vojarne Tabore. Ulaz je besplatan, a after traje od ponoći do četiri ujutro.

Ljeto počinje u Samoboru!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan