Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'The Predator': Prvi glumci su tu, Benicio del Toro želi ulogu

None Foto: Twitter/Screenshot 6

Premda smo ga do sada viđali uglavnom u filmovima u kojima baš i nema mnogo akcije, po svemu sudeći se Benicio del Toro pod stare dane malo zaželjeo pištolja i metaka

Prema pričanjima iz medija, portorikanska zvijezda Benicio del Toro je u pregovorima oko glume u rebootu sada već klasičnog SF akcijskog hita iz 1987. godine, s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, 'Predatora'.

Foto: Facebook/Screenshot

Do sada se moglo saznati samo nekoliko detalja, i to onih koje je redatelj Shane Black otkrio ranije ove godine, a to je da će se film fokusirati na junaka imenom Quinn Mackenna. Još uvijek nije objavljeno hoće li del Toro glumiti tog lika, ili nekog drugog. Doduše, kako je film u vrlo ranim stadijima produkcije, nije jasno niti hoće li junak filma zadržati ime koje trenutačno ima.

Ono što se zasigurno zna jest da je film već sad dobio oznaku R, kao i originalno djelo, te da će Predator biti 'poboljšan' na neki način. Uz te podatke, zna se i da bi Arnold Schwarzenegger mogao opet odglumiti ulogu Dutcha iz prvog filma.

Kao i u originalu, redatelj Black piše scenarij zajedno sa svojim redovnim suradnikom, Fredom Dekkerom. Shanea Blacka smo ove godine mogli vidjeti za redateljskom palicom u filmu 'Dobri momci', dok će nam se Benicio del Toro u kina vratiti naredne godine u osmom nastavku 'Ratova zvijezda'.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • sviđa mi se vise onaj film ti su bacili bombu u grad da ga ociste od aliena dok je samo jedan predator isa hvatat aliene na zemlji

    13. 9. 2016,   15:15