Obavijesti

Show

Komentari 1

Uz njih ćete imati osjećaj da su Cocker i Elvis Presley opet živi

Uz njih ćete imati osjećaj da su Cocker i Elvis Presley opet živi
2

8. srpnja kultni rock cover bend iz Zagreba, sastavljen od osam glazbenika Samoboru će pokloniti fantastične obrade Stonesa, Cockera, Spreengsteena, Presleyja, Queena, Lynyrd Skynyrda i dr...

VIDEO

The Second Hand Band posljednjih 18 godina neprekidno sviraju u klubovima diljem Hrvatske, afirmiravši se u kultni rock cover bend. Imali smo ih priliku slušati na Zagreb Chill&Grill festivalu,  ove godine slušat ćemo ih na Samobor Open Air festivalu.

U ljetnim mjesecima održavaju turneje duž jadranske obale. Na jednom od svojih putovanja svirali su tri koncerta na manifestaciji "Harley Days Biograd", jednom od najvećih moto susreta Harley Davidsona u Europi, koji se u lipnju 2014. održao u Biogradu. Nakon toga uslijedio je poziv na najveći europski moto susret u Europi gdje su kao jedini bend iz Hrvatske održali koncert na Harley Davidson European Bike Week (Faak am See ‐Austrija, 2014.), u organizaciji Harley Davidson Europa.

The Second Hand Band poznat je po coverima legendarnih The Rolling Stonesa, Joea Cockera, The Allman Brothers Banda, Bad Companyja, Queena, Lynyrd Skynyrda, Elvisa Presleyja, Brucea Spreengsteena te mnogih drugih obrađenih u vlastitim aranžmanima sa specifičnim zvukom koji se može opisati kao mainstream rock sa prizvukom southern rocka.

Osim energičnih i osebujnih "strujnih" svirki i koncerata (koje bend izvodi "Loud and proud") The SHB svira i prilagođava repertoar za akustične svirke. Na taj način prilagođavaju se prostoru i uvjetima organizatora te dopiru do slušatelja u manjim klubovima. Prije nekoliko godina izdali su svoj prvi studijski album pod nazivom Thats how we do it u izdanju izdavačke kuće Croatia Records kojeg je producirao višestruko Porinom nagrađeni Dragutin Smokrović‐Smokva (Majke, Picksiebner, Opća opasnost, Novi Fosili, Cinkuši, Massimo, i mnogi drugi).Više informacija o bendu možete saznati na službenoj web stranici, kao i na društvenim mrežama: FacebookSoundcloudInstagramYouTube.

Prati rubriku Samobor Open Air u kojoj donosimo više informacija o festivalu i ostalim izvođačima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan