Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Theron uživa u čarima Hvara: Oduševio je jastog s roštilja...

None Foto: Instagram 3

Kad ste navikli na poznata lica, imali smo osjećaj da se nitko ne može pojaviti i iznenaditi vas. Ali bili smo u krivu. Pojava američke glumice Charlize Theron potpuno nas je oduševila, piše u objavi

Poznata glumica i producentica Charlize Theron (44) trenutno se odmara na jednoj od omiljenih domaćih destinacija svjetskih celebrityja - Hvaru. I dok Theron na društvenim mrežama nije objavila nikakve fotografije ni videa, luksuzni restoran Gariful podijelio je na svojoj web stranici i Instagram profilu fotografiju te video osoblja s popularnom glumicom. Na videu, glumici pravi društvo i trogodišnja kćerkica August

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad ste navikli na poznata lica, imali smo osjećaj da se nitko ne može pojaviti i iznenaditi vas. Ali bili smo u krivu. Pojava američke glumice Charlize Theron potpuno nas je oduševila - stoji na web stranici popularnog restorana. U objavi piše kako je Theron došla u društvu svoje obitelji, jeli su jastoga s roštilja i pili vino.

 

- Svi su razgovarali s našim osobljem i naglasili koliko su zadovoljni uslugom. Sjedili su na terasi ispred restorana, prvi red do mora, što im je pružilo dodatni doživljaj gledajući zvijezde - piše. Theron je s obitelji u restoranu ostala dva sata, a pri odlasku su obećali kako će se uskoro vidjeti. 

Foto: Instagram

Popularna glumica nedavno je u javnosti progovorila o traumatičnom djetinjstvu. Naime, njezin je otac bio alkoholičar i nasilnik, kojega je majka u samoobrani usmrtila vatrenim oružjem kada je glumica imala samo 16 godina. O tom incidentu govorila je i nedavno, priznajući da ju je to obilježilo za cijeli život.

TEŠKO ZAZDOBLJE Charlize Theron: Grozno je bilo buditi se kao dijete ovisnika...

- Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela govoriti o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi želio pričati takvu priču? Nitko ne zna kako reagirati kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojega ti je ubila majka. Nisam željela da kao žrtvu - ispričala je. 

 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Komentari (61)
  • Zgodna žena,prava

    21. 8. 2019,   17:30
  • zgodna charlize

    21. 8. 2019,   18:17
  • Nije američka glumica vec je iz Južno-afričke republike

    21. 8. 2019,   21:34