Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Thomas Markle: Bojim se da više nikad neću vidjeti Meghan

None Foto: YouTube screenshot 13

Markle je zabrinut jer mu se kći nije javila od kad je prije 12 dana dao intervju u kojem je govorio o privatnim stvarima Meghan i princa Harryja, ali i prinčevu mišljenju o Trumpu i Brexitu

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (36) sa svojim ocem Thomasom Markleom (73) nije razgovarala od kad je on prije 12 dana dao televizijski intervju u kojem je progovorio o njenim privatnim stvarima, i detaljima o kojima je telefonom pričao s princem Harryjem (33).

Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London KRIVO PREKRIŽILA NOGE Kiseli osmijeh Meghan Markle: Vojvotkinja je naljutila kraljicu

*EXCLUSIVE* Meghan Markle’s father picks up his laundry and some British tea | Autor: NGRE Foto: NGRE

Naime, Markle je u televizijskom intervju za emisiju 'Good Morning Britain' pričao o Meghaninoj želji da što prije postane majka, ali i o privatnom razgovoru s njezinim suprugom princom Harryjem, njegovom mišljenju o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu (73), Brexitu, i vanjskoj politici općenito. 

Royal Ascot - Day One - Ascot Racecourse STALNO KRITIKE 'Kate je željela odmah djecu, a Meghan ide samo na otvaranja'

Foto: ITV/screenshot

Inače je nepisano pravilo da niti jedan član kraljevske obitelji nikad javno ne komentira politiku, a nakon što se Thomas
'izlanuo', za što je dobio pet i pol tisuća funti (oko 45 tisuća kuna), cijeli je svijet saznao što princ Harry misli o najkontroverznijim političkim pitanjima u Velikoj Britaniji.

Gotovo da ne prođe dan da mediji ne pišu o tome da je Thomas 'izdao svoju kćerku', te kako mu kraljevska obitelj, pogotovo kraljica Elizabeta (92) zamjera iznošenje takvih informacija u javnost. Nedavno se zato umirovljeni rasvjetni tehničar novinarima požalio i da mu 'Meghan nije poslala čestitku za Dan očeva', te da se boji da ne prekine svaki kontakt s njim. 

Buckingham Palace garden party MALA 'VOLFRAMICA' Dobro došla u obitelj, Meghan: Charles joj je smislio i nadimak

Foto: Youtube Screenshot
Idući bi se mjesec kraljica po prvi put trebala susresti s američkim predsjednikom Trumpom, a Markle se brine da je izazvao napetost među njima baš uoči tog susreta. 

- Ako se kraljica voljna naći s arogantnim i neosjetljivim predsjednikom, nema isprike da se ne nađe i sa mnom. Pa nisam ja ništa gori od njega - rekao je vojvotkinjin otac za američki TMZ.

IMA ZANIMLJIV RAZLOG Male tajne vojvotkinje: Meghan uvijek nosi cipele za broj veće
Kako prenosi Daily Mail, jedan od razloga zašto Meghan ne želi nazvati oca je i strah da sve što mu kaže telefonom može nekako 'procuriti' u javnost.

Prince Harry and Meghan Markle Engagement Photocall | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Naime, za britansku je kraljevsku obitelj do sada bilo najvažnije da privatne stvari 'ostanu privatne' za što je, kako smatraju u Daily Mailu, najbolji primjer obitelj Kate Middleton (36). Od njih nikada javnost nije doznala ništa što nije smjela. No čini se da je diskrecija nešto što Thomas ne razumije pa je i kćerki i kraljevskoj obitelji već par puta priredio skandale.  

 

Komentari (19)
  • Naravno da neće, jer sve što bi rekla on bi unovčio. Tako se otac ne ponaša!

    1. 7. 2018,   09:42
  • Pa što si lajao ako postoji kodeks ponašanja pred javnosti i novinarima? Kći nu vojvotkinja, a on i nju i kraljevsku obitelj srozava na ulični nivo, javno i bez pardona za nekoliko šarenih papira. Krasan otac.

    1. 7. 2018,   09:44
  • Jako si se dobro brinuo o njoj , pa te zato toliko obožava!

    1. 7. 2018,   09:16