Obavijesti

Show

Komentari 9

Tia (14) je postavila rekord u izazovu: To je bila sirova snaga

Tia (14) je postavila rekord u izazovu: To je bila sirova snaga
10

Tia, teška samo 39 kilograma, izdržala je 7:25 minuta što je dosad najbolji rezultat u sezoni, ali i šire. Ona je jedina ženska osoba, a k tome još i tinejdžerica, koja je ostvarila takav rezultat u povijesti showa

VIDEO

Unatoč velikom trudu, u showu 'Fittest family' obitelj Švigač pala je na treće mjesto te tako ugrozila svoje daljnje natjecanje, a obitelj Podobnik zasluženo je stala na prvo mjesto kao apsolutno najbolja.

Fittest family: Yvonne Vrnoga se za špicu oblači kao za reviju
Fittest family: Yvonne Vrnoga se za špicu oblači kao za reviju

Obitelji Podobnik, Rimaj i Švigač okušale su se u dva izazova u kojima su testirale svoju brzinu, snagu, ali i timski rad. 

U prvom izazovu zvanom  „Do zastave“, uvjerljivo je vodila obitelj Rimaj iz tima Nike Fleiss, koja ih je pravilno savjetovala te su se pokazali kao vrlo vješti veslači. No bez obzira na to što su bili bolji u veslanju, poteškoća je nastala kada je mali Gricko – Rene Rimaj zapeo na užetu te ga je prestigao Nal Podobnik i tako Rimajima pred nosom oteo 3 boda. Iako se činilo kako će Reneove ruke svaki tren popustiti, uz potporu trenerice Nike i svoje obitelji, skupio je snagu te ulovio zastavicu za 2 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najgorom u veslanju pokazala se obitelj Švigač, koja je potpuno izgubila kompas te se njihov čamac neprestano vrtio u krug i lutao lijevo-desno, zbog čega ih je legendarni komentator Božo Sušec prozvao „lutalicama u disciplini veslanja“. Zbog lošeg rezultata, izbila je svađa u njihovom čamcu, ali znali su da je drugi izazov pred njima i da još ništa nije gotovo.

U izazovu „Čvrsta ruka“, Švigači su ostvarili ukupan rezultat od 7:50 minuta, a obitelj Rimaj iznad mora je visjela 9:55 minuta, što je jedan od boljih rezultata u showu. Djelomično je za to zaslužan i novi hvat tate Romana, ali i Nika Fleiss, koja ih je cijelo vrijeme bodrila originalnim komentarima.

- Nika, naći ću te u Sisku, garantiram, ne puštaj šipku! Gricko, drži se gore i šuti, ne gledaj dolje, gledaj u sunce i suši se na suncu - vikala je Nika s rive i tako ohrabrila svoju obitelj da ostane još koju sekundu duže u zraku.

Unatoč dobrom rezultatu Rimaja, pobjednica izazova, ali i dana ispala je obitelj Podobnik zahvaljujući fenomenalnom rezultatu mlađe kćeri. Tia (14), teška samo 39 kilograma, izdržala je 7:25 minuta što je dosad najbolji rezultat u sezoni, ali i šire. Naime, Tia je jedina ženska osoba, a k tome još i tinejdžerica, koja je ostvarila takav rezultat u povijesti showa 'Fittest Family'. 

- Ovo što se dogodilo, mislimo da nitko nije očekivao. To je ludo, ponestalo nam je riječi. Gledamo sutkinju, ona gleda nas. Mi gledamo Tiu, ona nas i još se drži i ne odustaje - kazali su Filip Kržišnik i Blaž Slanič, treneri obitelji Podobnik, koji su veliku nadu polagali baš u Tiu jer je najlakši član obitelji.

- To je bila sirova snaga. Nije mi bilo teško, mogla sam se još držati, ali ruke su me jako pekle - skromno je kazala Tia i tako osigurala prvo mjesto svojoj obitelji. 

Kada se sve zbroji, obitelj Podobnik ukupno je zaradila 6 bodova, Rimaj 4 boda, a Švigač samo 2 boda te odlazi u eliminator. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju