Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tihana u tajnosti napustila rodilište s kćeri Leni

None Foto: Goran Jakuš 3

Manekenka (27) se za trenera Tomislava Ivkovića (46) udala u tajnosti prošle godine. T. Ivković s voditeljicom Karmelom V. Colić ima jedno dijete

Presretan sam. Rano ujutro odveo sam suprugu i kćer Leni kući. Mama i beba su dobro. Sve je u redu, rekao je Tomislav Ivković (46).
Nogometni trener i manekenka postali su drugi put roditelji. Par je drugoj kćeri dao ime Leni. Jednoipolgodišnja kći Luna s roditeljima se veseli sestri. Tihana je u noći na petak rodila djevojčicu tešku 4,5 kilograma i dugu 54 centimetra.
- Porođaj je prošao odlično, a ne bih komentirao jesam li mu nazočio. To je naša privatna stvar - dodao je trener, koji se prije dva mjeseca vratio iz Dubaija, gdje je sa Zlatkom Kranjčarom trenirao nogometaše kluba Al-Shaab. Iako su trebali tamo ostati dvije godine, obojica su dobili otkaz i vratili se u Zagreb.
Tomislav i Miss Zagreba 1999. nakon dvije godine veze vjenčali su se u tajnosti. Zaprosio ju je u srpnju 2006. godine na vjenčanju njezina brata blizanca, rukometaša Vedrana Zrnića.
Ivković s HTV-ovom voditeljicom Karmelom Vukov-Colić ima izvanbračnog sina Nou (2).

Komentari (1)
  • U \"tajnosti\" pa zar je ukrala nešto iz rodilišta ?

    13. 3. 2008,   20:18