Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Timberlake planira svadbu s Biel na privatnom otoku?

None Foto: 24sata

Pjevač je shvatio kako voli Jessicu te da s njom želi provesti ostatak života. Par navodno planira vjenčanje, a nagađa se da rade i na prinovama

Ako je vjerovati hollywoodskim govorkanjima, Justin Timberlake (27) uskoro će zaprositi Jessicu Biel (26). Pjevač je navodno tijekom rada na novom Madonninu albumu shvatio kako je glumica žena s kojom želi osnovati obitelj. Zbog duge odvojenosti shvatio je kako je voli i da želi s njom provesti ostatak života.
- Justin ima 27 godina te planira obitelj i djecu, a Jessica u posljednje vrijeme uopće ne pije alkohol, što bi moglo značiti da se priprema za trudnoću. Prvi put u životu on se osjeća smireno i definitivno je odlučio zaprositi Jessicu. Jako je sretan s njom - otkrio je izvor blizak pjevaču.
Justin je već počeo razgledavati mjesta koja bi bila pogodna za vjenčanje, a za sada mu je na prvome mjestu privatni karipski otok Mustique. Osim prirodnih ljepota, izbor bi mogao pasti upravo na taj otok jer je on potpuno u privatnom vlasništvu i pjevač lako može zabraniti dolazak medija i paparazza.
- Iako je Justin cijeli život živio pod reflektorima, uvjeren je kako je vjenčanje dan u životu koji treba biti privatan - odao je njegov bliski prijatelj.

Komentiraj, znaš da želiš!