Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tina Katanić, buduća teta u vrtiću, još je slobodna

None Foto: Igor Kralj

Iako je u KD-u Dražena Petrovića navijala s dečkima, Tina tvrdi kako je njeno srce još slobodno. Društvo su joj pravili brat Edo i njegovi prijatelji

Obožavam klince. Školujem se za tetu u vrtiću. Baš sam na praksi i tek sad vidim da to nije lagan posao, kaže Tina Katanić.
Bivša Kraljica Hrvatske svako jutro budi se u šest i radi u vrtiću. Iako joj to teško pada, osmijeh djece o kojoj se brine sve popravi.
- Nije lako sređivati Barbike i lutkice te cijeli dan biti koncentriran i oran zbog klinaca. Ipak, obožavam taj posao. Želim u budućnosti otvoriti igraonicu - otkriva Tina (23), koja razmišlja i o pjevačkoj karijeri. Prekjučer je otišla na košarkašu utakmicu u KD “Dražen Petrović” u Zagrebu.
- Obožavam hokej, a pratim i košarku. Bilo mi je dosadno, pa sam se 'prikrpala’ bratu i njegovim prijateljima - priča Tina i dodaje da od silnih obveza ne stigne naći pravu ljubav.

Komentari (7)
  • pa šta pratiš, ko te tjera

    8. 12. 2008,   11:49
  • Nema još dečka? ...e pa sad će da ima ;))))))))))))))))))

    8. 12. 2008,   12:00
  • Ma tko je uopće ta! Kakva kraljica - zar ćemo sada kojekakve balavice pratiti kako idu na tekme, partyje, u kafiće, frizeraje i ostalo? Bljak!

    8. 12. 2008,   11:30