Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tina Katanić ne smije zbog HTV-a pokazivati grudi

None Foto: Goran Jakuš 6

Na pisti Wella Fashion Weeka, Tina neće šetati polugola. Ona je Bingo djevojka i ima ugovor s HTV-om koji joj ne dozvoljava golotinju

Više od 200 djevojaka iz većine hrvatskih modnih agencija došlo je na casting u hotelu Arcotel za ovosezonski, deseti po redu Wella Fashion Week. Od poznatijih manenekenki pred modnim dizajnerima svoju visinu, konfekcijski broj i broj cipele predstavile su Ivana Ergić, Lorena Čavar i Tina Katanić. Zorica Pupovac, Ana Gruica, Jelena Orešković, Simona Gotovac, Iris Rajčić.. ispričale su se što nisu mogle doći, ali nosit će revije koje god bude trebalo. Uz visinu 176 centimetara, te konfekcijski broj 36-38, Tina Katanić otkrila je i da ima broj noge 40-41, a ako je cipela otvorenog prsta, može stati i u broj 39. Dizajnerica ju je pitala bi li nosila prozirnu majicu, a Tina je odgovorila da ne može.
- Ja sam Bingo djevojka i imam ugovor s HTV-om - kaže Tina.
Golišave kreacije neće nositi ni Martina Matušin jer radi na televiziji. Na casting nije uspjela doći ni Mia Šlogar zbog gužve u prometu. Bivšoj Miss sporta Wella Fashion Week, nakon pet godina manekenske karijere, bit će službeni oproštaj od modnih pista. Diplomirala je pravo, zaposlila se kod javnog bilježnika i upisala postdiplomski.
- Nositi revije inače nije problem, ali kad radiš do 4 popodne, pa onda još juriš na predavanja, ne stigneš - kaže Mia.
Wella Fashion Week bit će od 5. do 11. svibnja u balonu Boćarskog doma.
- Svoje kolekcije predstavit će 20 stranih, 15 domaćih i deset mladih dizajnera - rekla je organizatorica Sarah Josipović.

Komentari (5)
  • ma dajte,sad tu glumi neku čednu djevojku,a koliko se vec puta razgolitila u javnosti!

    27. 4. 2008,   16:47
  • Dovoljni su i ovi konjski zubi.

    27. 4. 2008,   17:33
  • sve poštene cure...

    27. 4. 2008,   18:26