Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tisuće gostiju tulumarilo je u Papayji uz hitove Otta Knowsa

None Foto: Goran Perešin 11

Tisuće rasplesanih gostiju dočekalo je svitanje zore u Papayji uz hitove švedskog DJ-a Otta Knowsa. Ljetnu sezonu otvorile su i Ella Dvornik i Petra Kovačević

Tisuće rasplesanih gostiju uz hitove Otta Knowsa dočekalo je svitanje zore u najljepšem klubu Mediterana na otvorenom. Kao da je sredina srpnja ili kolovoza, Novalju su ovih dana preplavile tisuće turista u potrazi za vrhunskom zabavom. U sklopu Electrobeach World Tour švedski DJ Otto Knows oduševio je energičnim nastupom koji će mnogima ostati u pamćenju. Njegov veliki hit 'Million Voices' dočekan je s posebnim oduševljenjem kod publike koja je u Papayi dočekala svitanje zore.

- Godinama slušam o ovoj prekrasnoj destinaciji za mlade. Klub je zaista poseban i dugo ćemo pamtiti ovaj party. Blagoslovljeni ste prekrasnom zemljom i energijom ovih divnih ljudi koji su s oduševljenjem plesali na sve hitove, a naročito su dobro prihvatili nove pjesme što me posebno veseli - izjavio je Knows.

Ljetnu sezonu plesanja otvorili su i mlade glazbenice Ella Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Marko Pavičić. Skladatelj Branimir Mihaljević u Papayi je uživao u društvu supruge Sandre, glazbene zvijezde iz 90-tih tada poznate pod imenom Mony.

Najbolji klub Mediterana na otvorenom, novaljska Papaya predstavila je nedavno i dokumentarni film PAPAYA MAKE SOME NOISE. Brojne svjetske glazbene zvijezde poput Axwella, Armin Van Buurena i Carl Coxa gostujući u ovom jedinstvenom filmu promoviraju Papayu i Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koja osim prekrasnih plaža i čistog mora gostima nudi i vrhunski glazbeni sadržaj. Kroz film je vidljiv planski rad kreiranja Zrća i otoka Paga kao destinacije koja je danas prepoznata diljem svijeta, od europskih zemalja do dalekog Brazila. Papayu po sezoni posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, a Novalja ostvari više od milijun noćenja.

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

27.06. Countdown to Ultra party s Dyro

03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…

10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.

15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto...

24.07. Beach Odyssey s gostovanjima W&W, Arty, Orjan Nilsen, Omnia i dr.

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.

02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.

06.08. Justice

08.08. Bingo Players

14.08. Paul Kalkbrenner

22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.

Ulaznice za programe kluba Papaya kao i sve informacije vezane uz program mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.

Komentari (3)
  • tko normalan moze ovdje uzivati, nikada necu razumjeti

    22. 6. 2013,   20:31
  • ella otvorila ljetnu sezonu e sad smo tgek u k.rcu

    24. 6. 2013,   05:34
  • Neznam , neki su se hvalili da je bilo predobro ( moja susjeda )

    25. 6. 2013,   18:53