Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tko čeka, taj i dočeka: Stigao je prvi foršpan za 'Deadpool 2'

None Foto: Twitter/Screenshot

Nastavak 'Deadpoola' je trenutačno u rukama scenarista, a kad uzmemo u obzir kakav veličanstven uspjeh je postigao prvi 'Deadpool', šansa da projekt propadne je istinski malena

Ako živite u Sjedinjenim Američkim Državama, i pogledali ste najbolji superherojski film ove sezone (jasno, o 'Logan:Wolverine' pričamo'), onda ste imali i prilike vidjeti prvi foršpan za 'Deadpool 2'. Kažemo foršpan, jer nas na to podsjeća, premda bi ispravniji termin bio kratki film.

Uz to što podsjeća na foršpan, moramo napomenuti da nije do sada objavljen niti datum izlaska filma niti je objavljen naslov drugog dijela. No kako smo već objavili, nastavak je trenutačno u rukama scenarista, a uzevši u obzir kakav kolosalan uspjeh je postigao 'Deadpool 1', šansa za prekidom projekta je istinski malena.

Pogledajte nevjerojatno duhovit foršpan

A ako vam ovaj foršpan potakne volju za gledanjem filmova, preporučujemo vam gore spomenuti 'Logan: Wolverine' u kojem se Hugh Jackman posljednji put vraća svojoj najpoznatijoj ulozi, onoj mutanta Wolverinea, Patrick Stewart, također po posljednji put, je Profesor X, dok se u ostalim ulogama nalaze Stephen Merchant, Richard E. Grant i mlada Dafne Keen. Film je režirao James Mangold ('Walk the Line', 'The Wolverine'), a u domaćim kinima igra već tjedan dana, u distribuciji Blitz film i videa.

Tema: FILM

Komentari (4)
  • Kao prvo: Kakav prokleti frošpan?? Kada ćete početi upotrebljavati pojam "Trailer" ko sav normalan svijet? Druga stvar: ovo nije trailer za novi film, sam redatelj je izjavio da ove scene uopće neće biti u novom nastavku

    14. 3. 2017,   14:43
  • film o superheroju koji nemre prestat mljeti.

    9. 3. 2017,   17:26
  • smeće od filma ko i manje više svi ti stripovski.

    14. 3. 2017,   09:30