Obavijesti

Show

Komentari 44

Tko je to u 'Pravoj ženi': Janjić je šefica, a Mikulić negativka

Tko je to u 'Pravoj ženi': Janjić je šefica, a Mikulić negativka
18

U nedjelju na RTL-u kreće serija ‘Prava žena’, u kojoj glavnu negativku igra Marijana Mikulić, koja svima mrsi račune. Nataša Janjić u seriji je stroga šefica

VIDEO

Novi televizijski projekt scenaristice i producentice Jelene Veljače 4. rujna u 20.45 sati stiže na RTL. Autorica koja stoji iza uspješnih serija 'Ponos Ratkajevih', 'Larin izbor' i mnogih drugih za svoj prvi projekt na RTL-u okupila je vrhunske suradnike i glumce, a o dijalozima se brine tim od deset scenarista.

Glavna muška uloga, Nikole, pripala je Filipu Juričiću (35), koji, osim televizijske, uspješno gradi kazališnu karijeru. Gledatelji još pamte Filipa kao nogometaša Marka u seriji 'Ljubav je u zaleđu', ali i njegove uloge u 'Vatrama ivanjskim', 'Tajnama' i 'Larinu izboru'. Ljubitelji kazališta hvale njegovu predstavu 'Kako misliš mene nema?', a pauzu do snimanja 'Prave žene' iskoristio je za rad u 'Othellu'.

Nikola (Filip Juričić) - na Nikolin pravi balkanski šarm padne i Nataša

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glavna ženska uloga pripala je Nataši Janjić (35), koja je zbog složenog lika svoje imenjakinje prvi put pristala raditi projekt kakav je “Prava žena“. Svakodnevna snimanja, brza izmjena scena i mnogo dijaloga pokazali su se kao dodatni poticaj za glumicu. Janjić je dosad glumila u mnogim filmovima, među kojima je i “Ti mene nosiš”, koji je ušao u utrku za europski Oscar, te dramskim serijama, kao što su “Mamutica” i “Na terapiji”.

Goran Stanzl/Pixsell

Nataša (Nataša Janjić) - stroga šefica zaljubit će se u markantnu bitangu

Mlada Kristina Jovanović (22) dobila je ulogu kćeri Filipa Juričića, tinejdžerice Maje, zbog koje je rodni Beograd na nekoliko mjeseci zamijenila Zagrebom. Glumom se počela baviti tek na studiju, a već na trećoj godini Akademije snimila je prvi film “Sword Of Vengeance”. Glumicu će naša publika upoznati kroz lik Maje, u čijim će se životnim situacijama moći pronaći gotovo svi tinejdžeri.

Maja (Kristina Jovanović) - Djevojčica u hokejaškom dresu izrasta u damu

Važne uloge u seriji 'Prava žena' imaju i Marijana Mikulić, Nela Kocsis te Ana Vilenica. Njih tri su mentorice u showu, a svaka od njih natjecateljice uči različitom pristupu životu. Marijana Mikulić (34) glumi zlicu Danijelu, slavnu pjevačicu s povremenim izletima u glumu te, prije svega, ženu koju ambicija tjera da ne bira sredstva za ostvarenje cilja.

Danijela (Marijana Mikulić) - bezobzirna diva koja ponižava sve oko sebe

Patriciju, bivšu klizačicu, glumi Ana Vilenica (38). Patricija živi na račun stare slave i brojnih celebrity prijateljstava. Neli Kocsis (45) pripala je uloga Sande, urednice najpoznatijeg ženskog časopisa u zemlji. Udana je za odvjetnika i ima dvoje djece, a njezin bračni život samo je na prvi pogled savršen.

Uloga negativca pripala je Aleksandru Cvjetkoviću (58). U seriji igra Maksa, TV producenta, čija zloba proizlazi iz činjenice da mu je žena nadređena. Za razliku od njega, prava dobrica je Slaven, Nikolin najbolji prijatelj, a ta uloga pripala je Petru Ćiritoviću (38). 

Tko je tko kome? 

Stereotipni balkanski šarmer Nikola (Filip Juričić) voli sport, lagodan život, žene i noćne provode, no to sve pada u vodu kad shvati da je njegova kći nesretna svojim životom. I tada tinejdžerica postaje žena a bitanga brižni otac.Zbog sreće svoje kćeri Nikola će se morati suočiti s tim da njegov život pada u drugi plan i da svoju pažnju mora preusmjeriti na miljenicu Maju, koja se sprema na drastične životne promjene.

Inače skromna i pametna Maja ima dvije ljubavi: hokej i Harija. Dok joj s prvom ljubavi ide odlično i niže uspjehe, ova druga uzrok joj je svih patnji.

Hari, također hokejaš, popularan je frajer u društvu i djevojke ga obožavaju, pa mu pomalo muškobanjasta Maja jednostavno nije dovoljno zanimljiva.

Zbog toga se tinejdžerica odluči prijaviti na reality show koji vodi karizmatična društvena ikona Ruža, žena koja je kroz pet brakova, koliko je iza nje, savršeno naučila kako funkcioniraju muško-ženski odnosi i što muškarci točno žele.

Kad Nikola doživi životni šamar saznavši što mu se kći sprema učiniti i koliko je nesigurna u sebe upravo zbog nesretnog odnosa svojih roditelja, odluči učiniti sve ne bi li je spriječio da se prijavi u show. Nezreli muškarac odjednom će morati postati moralna vertikala i ruka potpore svojoj kćeri.

Radnja “Prave žene“, osim toga, prati Natašu, ženu ispod čije se hladne vanjštine krije krhka dama koja vapi za ljubavlju i muškarcem u čijem naručju će biti sretna i sigurna. Nataša živi jednoličnim životom u kojem joj je najvažnija briga o bolesnom odraslom bratu Vedranu te zbog predanosti svojoj obitelji ljubavni život baca u drugi plan.

Sve dok joj u život ne uđe Nikola, macho frajer koji, baš kao i Nataša, treba nekoga kome će beskrajno vjerovati. Nitko osim Lidije ne zna da Nataša ima bolesnog brata, baš kao što gotovo nitko ne zna ništa o njezinu privatnom životu.

Iako je pomalo “lajava”, Lidija je jedina s kojom Nataša ima bliski odnos, ali je i jedina koja zna sve o životu ostalih likova.

Nataši će velike nevolje stvarati i Maks, kolega s kojim radi, a koji se ne miri s činjenicom da mu je žena šefica. Prema svim podređenima odnosi se robovlasnički, a u svakoj mladoj ženi vidi samo priliku za usputnu avanturu na jednu noć.

Jednako kao što Nataša ima Lidiju, Nikola ima u svojem životu prijatelja Slavena. On je vlasnik catering agencije u kojoj će se Nikola morati silom prilika zaposliti kako bi bio što bliže svojoj kćeri Maji nakon što se prijavi u show. I Majina mama Aleksandra bit će ozbiljno uzdrmana kad shvati što joj kći radi.

Aleksandra je inače poslovna žena, profesorica na fakultetu, koja je uspjela studirati unatoč tome što je s Nikolom dobila dijete još dok su bili tinejdžeri. Za razliku od Nikole, Aleksandra je oduvijek imala striktno posložen život, a probleme svoje kćeri često nije primjećivala. Iako oca svojeg djeteta smatra potpuno nezrelim, njih dvoje se odlično slažu.

Odlično se slažu i tinejdžerica Maja i Mišo, njezin najbolji prijatelj, s kojim je provela djetinjstvo. Odlično se poznaju i uvijek su bili jedno drugom oslonac, ali Maja nikad nije primijetila da Mišo u njoj ne vidi samo prijateljicu nego i istinsku ljubav. Kad Mišo shvati da bi Maja napravila sve za Harija, koji je uopće ne doživljava, morat će poduzeti sve kako bi je spriječio da si život ne uništi očajničkim odlukama.

Priča serije 'Prava žena' protkana je svakodnevnim problemima i izazovima mlade generacije koja pokušava pronaći put do svoje sreće. No zbog odnosa u njihovoj okolini često se nađu u zamci tuđih odluka i teških životnih odabira. Kad se u sve to umiješaju emocije, intrigama i zapletima ne nazire se kraj.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju