Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tko zaslužuje pobjedu? Tri su para ostala u finalu Superpara

None Foto: RTL 4

Jana i Miroslav te Tina i Davor birali su tko će napustiti show u ponedjeljak. Jednoglasno su izbacili Mateu i Zvonu iako je u 'klanu' Splita i Čabra bilo drugih dogovora...

Matea i Zvonimir prvi su par koji je ispao iz showa u finalnom tjednu 'Superpara'. U eliminacijama su bili uz Badu i Tocu koji su već 'veterani' eliminacija jer su već nekoliko puta bili pred ispadanjem i svaki put su ostali izabrali njihov ostanak. 

 

Bada i Toca

Foto: RTL

Blaženka i Tomislav Župan zajedno su 38 godina. Nisu imali djece, iako im je to velika želja, pa se prema protukandidatima odnose zaštitnički, spremaju i čiste za njima, dijele im savjete... Dosad su već nekoliko puta bili u eliminacijama, ali svaki put su dobili narukvice od gotovo većine kandidata. Osim što su im dragi, mlađi natjecatelji u Badi i Toci ne vide konkurenciju pa su ih i taktički 'dogurali' do finala. 

KAO U MLAĐIM DANIMA Pravi romantik: Toca je napisao Badi pismo, a ona je zaplakala

Ovaj par održava dobre odnose sa svim ostalim kandidatima, ne ulaze u sukobe ni s kim, ali ni u 'klanove' za koje su saznali tek na posljednjim eliminacijama.

Foto: RTL screenshot

Jana i Miroslav

Foto: RTL

Jana i Miroslav Premužić u braku su šest godina i imaju dvoje djece. Od početka showa ne skrivaju svoj glavni motiv, žele pobijediti kako bi zaradili novce za fasadu na kući koju grade i uređuju sami. Kad bi i naišli na poteškoće u izazovima, mantra im je 'radimo to za djecu'.

NIJE MU SJEO 'SMOOTHIE' Po Jani hodali žohari, a Davor povraćao zbog bikovih testisa

Najbliskije odnose u showu razvili su s Mateom i Lukom koji su ispali na početku showa, a Jana je često ulazila u sukobe s Hanom prije nego je ispala.

Foto: RTL

Davor i Tina

Foto: RTL screenshot

Tina Malnar i Davor Urh zajedno su već 17 godina ali nisu u braku, imaju dvoje djece i smatraju ih svojim najvećim postignućem. Njihova energija podiže atmosferu cijelog showa. Iako su ulazili u 'klanove' s drugim  natjecateljima, prvenstveno Mateom i Zvonimirom, nisu se držali internih dogovora. Tako je Davor dao riječ da neće izbaciti Zvonimira, no ipak je to učinio. 

SUPERPAR Ispali Zvonimir i Matea: 'Vi ste teški š**ci, gubitnici i luzeri...'

- Ja igram igru od početka - zaključio je Davor.

Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO:


 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (50)
  • Bada i Toca definitivno. Ovi bi i preko leševa samo da dođu do pobjede, strašno.

    23. 4. 2019,   15:44
  • Svi su kalkulirali i ostavljali Badu i Tocu za kraj, jer s njima "lako cemo" .. tocno bi sad da im se obije u glavu pa da pobjede... iako sumnjam, jer Jana bi i vraga pojela za pobjedu..

    23. 4. 2019,   16:59
  • Iz pouzdanih izvora znam da su pobjedu odnijeli Jana i Miroslav

    23. 4. 2019,   17:06