Obavijesti

Show

Komentari 28

To je obožavateljica: Zbog Bali-bega sam brzo naučila turski

To je obožavateljica: Zbog Bali-bega sam brzo naučila turski
1

Gordana se nada da će u Novom Pazaru upoznati Buraka Özçivita. On u Srbiji uživa u ćevapima, pršutu i obilasku manastira. Glumac u Novom Pazaru promovira film 'Moj brat'

VIDEO

Za kartu s najboljim mjestom u kinu ponudila sam ljetovanje u svom apartmanu na samoj obali mora u Cavtatu, kaže Gordana Novaković (52).

Kad je Dubrovkinja saznala da miljenik žena Burak Özçivit (31) dolazi u Novi Pazar u Srbiju, odmah je smislila plan puta.
- Htjela sam krenuti sama pa mi je muž savjetovao da idem s nekim. I ubrzo sam našla ‘Kemalušu’. Mi se tako međusobno nazivamo prema liku Kemala iz serije ‘Crna ljubav’ - kaže Gordana. Turski glumac došao je u Srbiju promovirati film “Moj brat”, u kojem ima jednu od glavnih uloga. Ondje nuživa u ćevapima i pršutu, a grad obilazi Mercedesovim kombijem vrijednim 1,2 milijuna kuna. Gordana glumca još nije upoznala, iako je posjetila njegov restoran u Istanbulu.

- Za svoj 51. rođendan bila sam u Balibeyu. Tamo sam Buraku odnijela ušećerene bademe, narančine korice, tradicionalne likere... sve to sama radim - kaže Dubrovkinja. Boraveći u Novom Pazaru, susrela je mnoge njegove obožavatelje.

- Ljudi se jednostavno osjete i prepoznaju, svi jednako dišemo - kaže Gordana, koja je, gledajući Burakove, serije savladala turski jezik. Sapunicama se 'zarazila' 2011. kad je počela pratiti seriju 'Izgubljene godine'.

- Rekla sam si: ‘Goge, kad tad ideš u Istanbul, naći ćeš glavne glumce i slikat se s njima’, a tako je i bilo - smije se Gordana. Prvi put je Istanbul posjetila 2012. i upoznala glumca Buraka Hakkıja (44) iz “Kismeta”.

- Bila sam jedina Hrvatica na susretu. U Istanbulu se osjećam kao doma - kaže Novaković, koja je u turskoj metropoli bila četiri puta. Gordana se nada će joj direktor kulturnog centra osigurati mjesto u dvorani najbliže njezinu idolu te je upoznati s njim u zamjenu za ljetovanje u Cavtatu.

- Husein Memić je krasan čovjek, nadam se da će uzvratiti posjet - kaže vlasnica trosobnog apartmana, suvenirnice i konobe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja