Obavijesti

Show

Komentari 38

Toksikološki nalazi potvrdili: Amy nije umrla od predoziranja

Toksikološki nalazi potvrdili: Amy nije umrla od predoziranja
10

NIŠTA ILEGALNO: Liječnički nalazi navode da u organizmu u vrijeme smrti nije imala nikakve droge. Postoje tragovi alkohola, no ne zna se je li on uzrokovao smrt

VIDEO

Nalazi pokazuju da je u vrijeme smrti u organizmu imala alkohol, ali ne zna se je li on uzrok njene smrti, otkriva obitelj preminule pjevačice. 

Roditelji pokojne Amy Winehouse bili su sigurni kako njihova kći nije preminula od predoziranja, a njihova je nagađanja potvrdio i toksikološki nalaz. Testovi koje su liječnici obavili dokazali su da Amy nije bila drogirana kad je umrla u svom domu u Camdenu.

Poznanici pokojne pjevačice tvrdili su pak kako su je dan prije smrti vidjeli kod dilera gdje je kupovala veliku količinu droge. 'Koktel' koji je, tvrde, kupila oko 10:30 u petak sastojao se od kokaina, heroina, ecstasyja i ketamina. 

- Kad je došla kod dilera na njoj se vidjelo da je odlučila 'rasturiti se'. U petak se zabavljala vani u Camdenu i nagovarala je društvo da idu k njoj doma i tamo nastave s tulumarenjem - otkrio je izvor za People. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Janis Winehouse (56) kaže da se s kćeri družila u petak te da je Amy bila trijezna i nipošto pod utjecajem droga. To je potvrdio i Reg Travis s kojim je Amy bila u vezi. Obitelj i prijatelji uvjereni su da je Amy preminula jer je naglo prestala piti te joj je od šoka otkazalo srce. Liječnici su je savjetovali da se alkohola ostavi postepeno, no ona to nije mogla pa je ili bila potpuno 'čista' ili je pila nekoliko litara votke dnevno.

Izvjesili portret u njenu čast u omiljenom joj pubu

Omiljeno mjesto gdje je Amy običavala izlaziti bio je pub Camden Lock Tavern. Tamo je s društvom tulumarila do ranih jutarnjih sati i trijeznila se na terasi puba. Kako bi joj odali počast, u pubu su na zid postavili njen veliki portret koji je izradio Johan Andersson.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...